Λάθος. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΗΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.
Με τον Ανδρέα, ο μέσος δημόσιος υπάλληλος , έγινε καλύτερος από πολλούς επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες.
Έφτασε ο οδηγός λεωφορείου να παίρνει περισσότερα από το ιατρό του ΕΣΥ.
Η μεταπολίτευση ξεφτύλισε και τους επιστήμονες επαγγελματίες.
Άνοιξε νέα νομική σχολή στην κομοτηνή , λες και δεν έφταναν οι άλλες 2 !
Άνοιξε νέες ιατρικές , γιάννενα, πάτρα ...
Νέα σχολές πολυτεχνείων ....
ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ....
Έτσι ιατροί , οδοντίατροι , νομικοί , μηχανικοί , οικονομολόγοι ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
Για να γίνουν κολίγοι σήμερα , που δουλεύουν για τους ΝΟΝΟΥΣ των σχετικών επαγγελμάτων
με αμοιβή ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ 5ΜΕΡΟ , 8ΩΡΟ.
Τυπε, τι θα έλεγες να κάναμε ένα συσσίτιο για την κατηγορία που αναφέρεις :ιατροί, οδοντίατροι, νομικοί, μηχανικοί, οικονομολόγοι!
Νομίζω ότι όντως πάσχουν τα παιδιά
Πόσο τρομπας πρέπει να είναι κανείς για να χει τέτοιες απόψεις!
Όλος τυχαίως όλοι οι παραπάνω είναι οι χειρότερες φαρες, με τους οποίους εάν μπλέξει ένας μέσος άνθρωπος,του καταστρέφεται η ζωή.
Εν τω μεταξύ ότι αναφέρεις,ο ένας χειρότερος απ'τον άλλο.
Οι μηχανικοί όσοι δεν είχανε το όνομα τους σε ταμπέλα στο γραφείο που διατηρούσαν,προσλαμβανοταν στην πολεοδομία και σε κάτι θέσεις τύπου Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας ΟΕΚ , πήγαιναν να επιθεωρήσουν ως ΔΥ και ζηταγαν είτε φακελάκι είτε να περάσουν απ'το γραφείο που διατηρούσαν στο όνομα της γυναίκας τους ώστε να βγάλουν πολεοδομική άδεια, ειδάλλως το ακίνητο δεν έπαιρνε ποτέ έγκριση για να προχωρήσει με ΔΕΗ κλπ.
Οι δε Έλληνες ιατροί "ΜΑΛΑΚΑ" ανακάλυψαν το φακελάκι, όπου εάν δεν καταβληθεί,σε αφήνουν απλά να πεθάνεις!
"ΑΡΧΙΔΑ" που θα λυπηθούμε τους ιατρούς,την μεγαλύτερη μάστιγα.Οπου ο φτωχότερος έχει τουλάχιστον δύο τρείς πολυκατοικίες στο ονομα τους.
Όντας αυτεπαγγελτος στην Ελλάδα, είχα έναν δικηγόρο πελάτη, όπου μόλις τελείωσε η δουλειά, του βγάζω την σούμα, του λέω αυτό είναι το υπόλοιπο.Μου λέει επί λέξη "-πηγαινε με στο δικαστήριο, δεν παίρνεις φραγκο" μα του λέω γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι, μήπως θες να κατεβάσω την τιμή; Δεν έμεινες ευχαριστημένος;
"Όχι μου λέει όλα μια χαρά, δεν στα δίνω γιατί έτσι μπορώ"
Όταν πήγα σε άλλο δικηγόρο να προχωρήσει η διαδικασία όντως μέσω δικαστηριων,μου είπαν ότι κάτω από 1500€ θεωρείται μικροδιαφορα και δεν μπορεί να καταγγελθεί ένας δικηγόρος ο οποίος κατά τα άλλα έχει αγορευσει σε έδρανα διατηρώντας και τηρώντας το νόμο
Οπότε μου λέει δεν μπορώ να σε εκπροσωπήσω αλλά να ξέρεις ότι από τον δικηγορικό σύλλογο δεν μπορεί κανείς να καταγγείλει συνάδελφο γι αυτό το μικροποσο.
Και στο τέλος,οι περισσότεροι βουλευτές, πολιτικοί είναι ακριβώς οι ειδικότητες που περιγράφεις, δεν είναι κανείς χαμηλόμισθος με πεντάωρη εργασία που έχει μπει στην βουλή