jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
άμα δεν καταλαβαίνεις, χέστο. Δεν είχε υποχρέωση να ΕΛΕΓΧΕΙ αν αυτό που έδωσε, εφαρμόζεται όπως πρέπει;
αν εφαρμοζονται οι νομοι ειναι δουλεια της δικαιοσυνης
άμα δεν καταλαβαίνεις, χέστο. Δεν είχε υποχρέωση να ΕΛΕΓΧΕΙ αν αυτό που έδωσε, εφαρμόζεται όπως πρέπει;
Άρα και του εκάστοτε Υπουργού Δικαιοσύνης αλλά και της ολομέλειας της Βουλής.
των δικαστων μαστορα
Πράκτορας ξένων δυνάμεων όπως όλοι οι Πρωθυπουργοί. Είμαστε προτεκτοράτο αδέρφια! Τί συζητάμε;
είσαι μακριά νυχτωμένος. Δες τι έγραψα παραπάνω. ΑΝ πήγαιναν υποθέσεις στη δικαιοσύνη, ίσως και να εφαρμόζονταν οι νόμοι. Το μαγαζί των συνδικαλιστών που είχε στηθεί, όμως, ΔΕΝ άφηνε να πάνε υποθέσεις στη δικαιοσύνη. Ποιος προϊστάμεονς σε δημόσια υπηρεσία θα έβγαζε στη σέντρα υφιστάμενο όταν ήξερε ότι θα βρει τον μπελά του; Εδώ, ακόμα και σήμερα που η χώρα είναι στο γκρεμό, τα ίδια γίνονται.
Άλλος από δω.
Είμαστε έθνως ΛΑΜΟΓΙΩΝ αδέρφι.
και ποιος φταιει ρε μεγαλε αυτος που σου εδωσε ενα δημοκρατικο δικαιωμα η εσυ που το εκμεταλλευτηκες
Το οποίο μαγαζάκι των συνδικαλιστών βρισκόταν υπό την ανοχή (μάλλον και τη στήριξη) της πολιτικής εξουσίας, την οποία συνέφερε αυτή η κατάσταση, διότι έτσι συντηρούσε την κομματική της πελατεία. Κι όλοι περνούσαν τέλεια, με μια μικρή λεπτομέρεια: υποθήκευαν το μέλλον της χώρας
Τόλμα ακόμα και σήμερα να πας να κατηγορήσεις δημόσιο λειτουργό για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του.
Εδώ τον άλλο, κάπου σε ένα νησί, Ρόδο νομίζω ή Κω, τον έπιασαν στα πράσσα, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ οτι δωροδοκήθηκε και η ποινή ήταν 2 μήνες εκτός υπηρεσίας και επιστροφή στο πόστο του.
ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.
Σε μένα τα λες; Δημόσιος υπάλληλος είμαι και τα βλέπω από μέσα
εδω ο αλλος δεν ηξερε ποιος κυβερνα αυτον τον τοπο οταν ηταν πρωθυπουργος
και τον κανατε εθναρχη
α ρε ζουδια
τον αλλον μετα την αποστασια τον ξεφωνιζε ολαος καθαρμα τον κανατε πρωθυπουργο
τον αλλο τον φωναζατε αλητη προδοτη τον κανατε πρωθυπουργο
αυτη ειναι η σαπιλα επι δεξιας
τύπε, κάνεις το λάθος να νομίζεις ότι μιλάς με ΝΔάτες. Δεν έχεις ακόμη καταλάβει ότι εμείς είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι και όχι κομματόσκυλα σαν εσένα; Δεν αθωώνουμε κανέναν. Όλοι έχουν την ευθύνη τους, αλλά ειδικά ό Ανδρέας έχει το μεγαλύτερο μέρος. Το 70%, ας πούμε
και τι κανεις γιαυτο;
τύπε, είσαι αφελής, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το έχω γράψει 2 φορές παραπάνω και δεν λες να το καταλάβεις. ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι γιατί θα βρω εγώ ο ίδιος τον μπελά μου. Εδώ σου λέω ότι δεν μπορούν οι ίδιοι οι προϊστάμενοι. Δεν καταλαβαίνεις ότι το μαγαζάκι ΔΕΝ χτυπιέται με ηρωισμούς απλών υπαλλήλων, αλλά με πολιτική βούληση;
ποσο χρονων ησουν ρε μεγαλε την περιοδο του ανδρεα;