Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Δεν έχω όρεξη να διαβάσω 157 σελίδες,αλλά θα καταθέσω αυτό που ξέρω και βλέπω από γνωστούς και φίλους.
9 στους 10 επί ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου,απέκτησαν σπίτι,δουλειά,και καλύτερη ποιότητα ζωής.Οι ίδιοι είναι που τον βρίζουν...
Παλιός συμμαθητής,ο πατέρας του ελαιοχρωματιστής σε εργολάβο,η μάνα του εργάτρια σε εργοστάσιο,έμεναν σε ενοίκιο.Το 1988 απέκτησαν σπίτι...Φίλος,ο πατέρας του επιχειρηματίας,μέχρι το 1986 έμενε στο ενοίκιο,μετά απέκτησε δικό του σπίτι,πολυτελές αμάξι όντας πολύτεκνος.Και μετά το 1993 όμως ζούσε καλά,με αποκορύφωμα το 1998-2003 που έφαγαν με χρυσά κουτάλια,αφού το μαγαζί δούλευε στο φουλ,και αυτοί δήλωναν ετήσιο εισόδημα μονιμως κάτω από το αφορολόγητο...Και αυτοί βρίζουν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ...
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος όπως έλεγε και ο Ισοκράτης...
Δεν έχω όρεξη να διαβάσω 157 σελίδες,αλλά θα καταθέσω αυτό που ξέρω και βλέπω από γνωστούς και φίλους.
9 στους 10 επί ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου,απέκτησαν σπίτι,δουλειά,και καλύτερη ποιότητα ζωής.Οι ίδιοι είναι που τον βρίζουν...
Παλιός συμμαθητής,ο πατέρας του ελαιοχρωματιστής σε εργολάβο,η μάνα του εργάτρια σε εργοστάσιο,έμεναν σε ενοίκιο.Το 1988 απέκτησαν σπίτι...Φίλος,ο πατέρας του επιχειρηματίας,μέχρι το 1986 έμενε στο ενοίκιο,μετά απέκτησε δικό του σπίτι,πολυτελές αμάξι όντας πολύτεκνος.Και μετά το 1993 όμως ζούσε καλά,με αποκορύφωμα το 1998-2003 που έφαγαν με χρυσά κουτάλια,αφού το μαγαζί δούλευε στο φουλ,και αυτοί δήλωναν ετήσιο εισόδημα μονιμως κάτω από το αφορολόγητο...Και αυτοί βρίζουν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ...
ασε τον Ισοκρατη ήσυχο εκεί που είναι, δεν νομίζω το ρητό αυτό να το είπε για τον Παπανδρεου ... εγώ ως νεότερος και χωρίς να έχω αποκτήσει και ζήσει αυτά τα χρόνια που λες, εχω την γνωμη να τον βρίζω για την οριστική ταφόπλακα που έβαλε αυτός και οι λοιποί στα όποια όνειρα για καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα ...
ασε τον Ισοκρατη ήσυχο εκεί που είναι, δεν νομίζω το ρητό αυτό να το είπε για τον Παπανδρεου ... εγώ ως νεότερος και χωρίς να έχω αποκτήσει και ζήσει αυτά τα χρόνια που λες, εχω την γνωμη να τον βρίζω για την οριστική ταφόπλακα που έβαλε αυτός και οι λοιποί στα όποια όνειρα για καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα ...
στον ηγετη απο πάνωσε τι τα ?
Ο Γιωργακης ειναι γιος του?Και μετα σου λενε για DNA.στον ηγετη απο πάνω
στον ηγετη απο πάνω
Ο Γιωργακης ειναι γιος του?Και μετα σου λενε για DNA.
Δε, Ιουν 23rd, 2014 Πολιτική
Ημέρα μνήμης: 18 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου
http://[URL unfurl="true"]www.smartpost.gr/wp-content/uploads/2013/05/andreas1-1024x819.jpg[/img[/URL]]
Σαν σήμερα, ξημερώματα Κυριακής 23 Ιουνίου του 1996 ο ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, Πρωθυπουργός της Ελλάδας και Ηγέτης, οραματιστής, καθοδηγητής αλλά και πηγή έμπνευσης και αγώνα για εκατομμύρια Έλληνες δημοκράτες και προοδευτικούς, από την γενιά του ΕΑΜ και της εθνικής αντίστασης, την γενιά το 1-1-4, τους «Λαμπράκιδες», τους Κεντρώους, τους αντιστασιακούς της χούντας, μέχρι και τη γενιά του Πολυτεχνείου, περνά για πάντα στην αιωνιότητα.
Ταυτόχρονα όμως ριζώνει στις καρδιές παλιών του συντρόφων, συνεργατών, συμπατριωτών, συναγωνιστών κυρίως όμως των απλών ανθρώπων, που βίωσαν μέσα από την κοινωνική κινητικότητα που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις του Ανδρέα, τον ρεαλισμό του ονείρου μιας Ελλάδας πιο δίκαιης, πιο δημοκρατικής, με λιγότερες κοινωνικές, οικονομικές και ταξικές ανισότητες η οποία ερχόταν όλο και πιο κοντά στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και στη σύγκλιση με τα αναπτυγμένα κράτη της δύσης, μέσα από μια ισότιμη και περήφανη εταιρική συμμετοχή.
Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου είναι πια ιστορία. Παραταξιακή, εθνική, παγκόσμια. Ο πολιτικός, ο ηγέτης, ο ακαδημαϊκός, ο Άνθρωπος. Ως ιστορικό πρόσωπο πλέον, θαυμάζεται, ερευνάται, κρίνεται και κατακρίνεται. Ως ηγέτης όμως εν ζωή και ως μάχιμος πολιτικός άνδρας μπορούμε να πούμε πως μέσα από τη σχέση του με τον λαό, αγαπήθηκε και λατρεύτηκε όσο λίγοι. Ο Ανδρέας δόθηκε ψυχή τε και σώματι στο λαό και ο λαός δόθηκε στον Ανδρέα.
Η μνήμη του αιώνια, τα οράματά του ζωντανά και όσο περνά ο καιρός, η διορατικότητά του ανατριχιαστικά ακριβής.
[URL unfurl="true"]http://www.smartpost.gr/%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%82-18-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%BF/[/URL]
[/quote]τυπε εισαι τυχερος που λειπει ο λακης
ενα τετοιο ποστ δεν θα εμενε αχεστο ;D
σιγα το δραμα
Τύπε έτσι είναι τα βρωμόσκυλα. Αν τα ταίζεις 10 χρόνια και τα αφήσεις ατάιστα μια βδομάδα, θα σου δαγκώσουν το χέρι.
Για αυτό ανακαλύφθηκαν οι καραμπίνες, οι φόλες, κλπ
Μια απόφαση χρειάζεται...
Δεν εισαι φιλοζωοs.....Και δεν βλεπω να κραταs και το σκατοσακουλοΤύπε έτσι είναι τα βρωμόσκυλα. Αν τα ταίζεις 10 χρόνια και τα αφήσεις ατάιστα μια βδομάδα, θα σου δαγκώσουν το χέρι.
Για αυτό ανακαλύφθηκαν οι καραμπίνες, οι φόλες, κλπ
Μια απόφαση χρειάζεται...
Δεν εισαι φιλοζωοs.....Και δεν βλεπω να κραταs και το σκατοσακουλο
υπάρχουν σκυλιά που τ αγαπάμε
και βρωμόσκυλα για τα οποία υπάρχει αυτό:
http://[URL unfurl="true"]www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/Karampina.jpg[/img[/URL]]
η αυτό:
[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/563862_194997643957954_946058447_n.jpg