You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Και πού να σου πω τύπε ότι έχω παρεβρεθεί σε γάμο στην Αγία Σοφία Λονδίνου μαζί με τη βασιλική οικογένεια και έπαιξε υπόκλιση και χειραψία με Άννα-Μαρία.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Παντως στο αβαταρ η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα ειναι το εκπληκτικο νυχάκι.
πως κανεις ετσι ρε αλεξ δεν εχεις ξαναδει σιλικονατα ; ολο με το αβαταρ ασχολεισαι
Με τέτοια μπαλονόβυζα ρε θηρίο παρατήρησες και νυχάκι;Παντως στο αβαταρ η λεπτομερεια που κανει τη διαφορα ειναι το εκπληκτικο νυχάκι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εκανες να πλυνεις το χερι σου κανενα μηνα τύπε, μην φυγει η βασιλικη ευωδια?Και πού να σου πω τύπε ότι έχω παρεβρεθεί σε γάμο στην Αγία Σοφία Λονδίνου μαζί με τη βασιλική οικογένεια και έπαιξε υπόκλιση και χειραψία με Άννα-Μαρία.
Εκείνη τη μέρα ερωτεύτηκα τα μπούτια της Θεοδώρας.Εκανες να πλυνεις το χερι σου κανενα μηνα τύπε, μην φυγει η βασιλικη ευωδια?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Απο κατι τετοιες λεπτομερειες διακρινεις τη διαφορα σε μια γυναικα.Με τέτοια μπαλονόβυζα ρε θηρίο παρατήρησες και νυχάκι;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η Θεοδωρα γαμεί τύπε. Καλο κομματι.Εκείνη τη μέρα ερωτεύτηκα τα μπούτια της Θεοδώρας.
Εγώ τύπε άμα η άλλη έχει τέτοιες βυζάρες δε θυμάμαι ούτε μούτρο.Απο κατι τετοιες λεπτομερειες διακρινεις τη διαφορα σε μια γυναικα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Παρεμπιπτοντως η Βιολεττα εχει τελευταια συνδεση το απογευμα που μας περασε, στις 6.Ρε συ alex, εσύ που είσαι στα μέσα και στα έξω, εκείνη η Βιολέττα που χάθηκε;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και γιατι δεν μιλαει?Παρεμπιπτοντως η Βιολεττα εχει τελευταια συνδεση το απογευμα που μας περασε, στις 6.
τι της εκανες ρε αλητη? :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγω τιποτα τύπεκαι γιατι δεν μιλαει?
τι της εκανες ρε αλητη? :S
Καποιοι μπαχαλακηδες την πειραξαν φαινεται :-
Οπως και τοσα άλλα κοριτσια που περασαν απο εδω.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εσυ της εκανες κορτε ομως τυπεΕγω τιποτα τύπε
Καποιοι μπαχαλακηδες την πειραξαν φαινεται :-
Οπως και τοσα άλλα κοριτσια που περασαν απο εδω.
δεν πιστευω να την πληγωσες την κοπελα? :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εγω δεν πληγωνω τύπεεσυ της εκανες κορτε ομως τυπε
δεν πιστευω να την πληγωσες την κοπελα? :S
Χαρά χαρίζω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τωρα μου ρουφιανεψαν οτι δεν αντεξε την μεγαλη ψυχολογικη πιεση του τσατ/σπαμ θρεντ και εσπασε :SΕγω δεν πληγωνω τύπε
Χαρά χαρίζω
δηλωσε αποχωρηση :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εμ σου το ειπα τύπετυπε τωρα μου ρουφιανεψαν οτι δεν αντεξε την μεγαλη ψυχολογικη πιεση του τσατ/σπαμ θρεντ και εσπασε :S
δηλωσε αποχωρηση :S
Οι μπαχαλακηδες ευθυνονται ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν επρεπε να αφησεις την βιολεττα να μπει στο τσατ/σπαμ θρεντΕμ σου το ειπα τύπε
Οι μπαχαλακηδες ευθυνονται ;)
ειναι ενα θρεντ με πολυ μεγαλο βαθμο δυσκολιας
θελει ατσαλινα νευρα για να αντεξεις :S
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Η Αλλαγή που έγινε
10/18/2013
Στις 18 Οκτωβρίου του 1981 κέρδισε για πρώτη φορά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου εκλέχθηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Κατά τη γνώμη μου, υπήρξε ο πλέον ευφυής και χαρισματικός ηγέτης αυτής της χώρας στη Μεταπολίτευση, τόσο σπουδαίος που ακόμα και σήμερα κάποιοι θεωρούν ότι η χώρα καταστράφηκε το 2009 από κάποιον που πέθανε το 1996.
Υπήρξε ο ιστορικά μεγαλύτερος νικητής στη μάχη κατά της συντήρησης γι' αυτό και λατρεύτηκε ως Θεός από όσους στα χρόνια του έγιναν ισότιμα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, από όσους τον είδαν να τα βάζει με τη Δικτατορία, με τη Δεξιά και στο τέλος να καταφέρνει να θάψει για πάντα τα τσεκούρια του εμφυλίου πολέμου.
Έκανε πολλά λάθη, ένα εκ των οποίων ήταν ότι κάποιοι από τους πρώην αποκλεισμένους έγιναν στην εποχή του λίγο πιο ίσοι από τους υπόλοιπους.
Ήταν ταυτόχρονα όσο άγγελος κι όσο δαίμονας χρειαζόταν για να πάρει την Ελλάδα από το περιθώριο της Ευρώπης και να την παραδώσει κοινωνικά έτοιμη για το επόμενο βήμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την οκταετία του 1996-2004, χάρη στο σύγχρονο δυτικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Σημίτη.
Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, η ίδια η μεταδιδακτορική Ελλάδα.
10/18/2013
Στις 18 Οκτωβρίου του 1981 κέρδισε για πρώτη φορά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου εκλέχθηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Κατά τη γνώμη μου, υπήρξε ο πλέον ευφυής και χαρισματικός ηγέτης αυτής της χώρας στη Μεταπολίτευση, τόσο σπουδαίος που ακόμα και σήμερα κάποιοι θεωρούν ότι η χώρα καταστράφηκε το 2009 από κάποιον που πέθανε το 1996.
Υπήρξε ο ιστορικά μεγαλύτερος νικητής στη μάχη κατά της συντήρησης γι' αυτό και λατρεύτηκε ως Θεός από όσους στα χρόνια του έγιναν ισότιμα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, από όσους τον είδαν να τα βάζει με τη Δικτατορία, με τη Δεξιά και στο τέλος να καταφέρνει να θάψει για πάντα τα τσεκούρια του εμφυλίου πολέμου.
Έκανε πολλά λάθη, ένα εκ των οποίων ήταν ότι κάποιοι από τους πρώην αποκλεισμένους έγιναν στην εποχή του λίγο πιο ίσοι από τους υπόλοιπους.
Ήταν ταυτόχρονα όσο άγγελος κι όσο δαίμονας χρειαζόταν για να πάρει την Ελλάδα από το περιθώριο της Ευρώπης και να την παραδώσει κοινωνικά έτοιμη για το επόμενο βήμα, το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την οκταετία του 1996-2004, χάρη στο σύγχρονο δυτικό τρόπο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κώστα Σημίτη.
Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου, η ίδια η μεταδιδακτορική Ελλάδα.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Εκανες να πλυνεις το χερι σου κανενα μηνα τύπε, μην φυγει η βασιλικη ευωδια?
ετριψε τα ρινγκ ρινγκ και τα τρικ τρικ της πως διαολο τα λεει ο αλλος ο βλαμενος