Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
καληνυχτα και σε συμβουλευω αλλη φορα να εχεις καλα επιχειρηματα

Ρε  πας  καλα  στα  μυαλα  σου............ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο  ανθρωπος  αποδομησε  ολο  τον  κρατικο  ιστο  και  καταστρεψε  οικονομικα  τη  χωρα, τι  μαλακιες  

ειναι  αυτα  που  λες ;

Ποιος  εκανε  υποτιμηση  της  δραχμης  τη  δεκαετια  του  80 ενω  κυβερνουσε  για  χρονια ;

Αυτο  ειναι  δειγμα  σωστης  οικονομικης  πολιτικης ;

Αντε  κανε  μας  τη  χαρη  βλακα  που  θα  μου πεις  για  επιχειρηματα.......

πασοκομαλακας  γεννηθηκες..............δημοκρατης  του  κωλου  θα  πεθανεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ενταξει οτι πεις δεν σου χαλω χατηρι

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ο  μαλακας  που  μαλλον  ψηφισες  ελεγε  οτι  Λ Ε Φ Τ Α   Υ Π Α Ρ Χ Ο Υ Ν .... :2funny: :2funny:

Εσυ  τα  ειδες  ; :jerking: :jerking: :jerking:

το κακό είναι ότι όλοι λενε "λεφτά υπάρχουν" όταν είναι στην αντιπολίτευση ,δεν το έμαθες α κόμα...??? ;)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

O Αντρεας ηταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ πολιτικος, αλλα πρεπει να παραδεχτειτε οτι ηταν και γαμω τους τυπους  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Εγω θα γουσταρα να παω μια φορα μπουρδελοτσαρκα μαζι του - και μετα στριπτιζαδικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
O Αντρεας ηταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ πολιτικος, αλλα πρεπει να παραδεχτειτε οτι ηταν και γαμω τους τυπους  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Εγω θα γουσταρα να παω μια φορα μπουρδελοτσαρκα μαζι του - και μετα στριπτιζαδικα
ο γιος πως βγηκε ετσι μαλακας ρε τυπε? :-

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
πηρε απο τη μαμα την Αμερικανα...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
αυτη την ωρα η Σαλεχ προσπαθει να υποστηριξει το πασοκ και τον βενιζελο στο extra channel.....πολυ γελιο ρε παιδια. Για αυτο δεν γυριζουν σειρες πλεον,βγαινουν τα πασοκια στα καναλια  και εχουμε πεθανει στο γελιο

Επισκέπτης
εαν δεν υπηρχαν φταινε αυτοι που δεν αφησαν να υπαρχουν
Και τι ειναι η Πρωθυπουργια?
Παραδοση - παραλαβη σε οικο ανοχης?
Εδω στα πορτελα οταν αλλαζουν οι τσα2δες μετρα τι παραδιδει η μια στην αλλη. Βεβαια η Ελλαδα ειναι αχουρι, δεν εγινε ουδεποτε ελεγχος εστω και τυπικος στη διαρκεια αλλαγης των κυβερνησεων.
Ο απεθαντος Μητσοτακης (παρολο που δεν τον συμπαθω) ελεγε απο χρονια οτι θα παμε στο ΔΝΤ.
Ποιος ΠΑΣΟΚος ειπε κατι τετοιο?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΠΑΣΟΚ - ΝΔ συνέταιροι στην καταστροφή της χώρας , ήξεραν που το πάνε και οι δυο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και τι ειναι η Πρωθυπουργια?
Παραδοση - παραλαβη σε οικο ανοχης?
Εδω στα πορτελα οταν αλλαζουν οι τσα2δες μετρα τι παραδιδει η μια στην αλλη. Βεβαια η Ελλαδα ειναι αχουρι, δεν εγινε ουδεποτε ελεγχος εστω και τυπικος στη διαρκεια αλλαγης των κυβερνησεων.
Ο απεθαντος Μητσοτακης (παρολο που δεν τον συμπαθω) ελεγε απο χρονια οτι θα παμε στο ΔΝΤ.

εσεις τα δεξια η πορτελο θα βλεπετε την χωρα η φρενοκομειο   :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

και ετσι την καταντησατε

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Οι  πασοκοι  το  μονο  που  ηξεραν  ολα  αυτα  τα  χρονια  ηταν  να  αρπαζουν  και  να  ρημαζουν...

Τσοχατζοπουλος  ,  Μαντελης  ,  Σμπωκος  ,  Κουτσογιωργας...........

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
εγω παντως ρε μαγκες μια χαρα περασα επι παπαντρεου και  εφτιαξα και αρκετα φράγκα και ειμαι τωρα ανετος.
οχι κανενας δεν με διορισε , ουτε πηρα τιποτα κρατικες προμηθειες .. δουλεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ , αλλα πολυ καλα λεφτα , γκομενες - σκεφτηται το 83 ημουν 18 ετων , το 90 ημουν 25 ..  μια ελλαδα μεσα στο κεφι και την καυλα .. και λεφτα υπηρχαν .
ευτυχως βεβαια που ημουν συνετος στο να τα τρωω και ετσι οπως προειπα τωρα ειμαι ανετος .. αλλα υπηρχε πολυ κεφι .. θυμαμαι καλιτερη μερα για τα μπουζουκια ηταν η πεμπτη .. παρ - σαβατο γινοτανε χαμος .. τετοια δυστυχως δεν θα τα δουνε οι επομενες γενιες ..
με τιποτα .. χαλαγαμε - σπαγαμε - γκομενες -χαμος .. εισουνα στα μπουζουκια και δεν εβλεπες την ορχηστρα γιατι τα μωρα χορευανε πανω στα τραπεζια ...  χαλαγες αλλα την επομενη εβγαζες τα διπλα .. τωρα αν πληρωσουμε και κατι παραπανω -  δε βαριεσαι  ... εχω την αισθηση οτι αυτα τα χρονια τα εζησε μονο η γενια μου και μονο στην ελλαδα ...
ωπα ..    

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Οι  πασοκοι  το  μονο  που  ηξεραν  ολα  αυτα  τα  χρονια  ηταν  να  αρπαζουν  και  να  ρημαζουν...

Τσοχατζοπουλος  ,  Μαντελης  ,  Σμπωκος  , 

αυτοι διαγραφτηκαν απο το πασοκ και τιμωρηθηκαν

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
εγω παντως ρε μαγκες μια χαρα περασα επι παπαντρεου και  εφτιαξα και αρκετα φράγκα και ειμαι τωρα ανετος.
οχι κανενας δεν με διορισε , ουτε πηρα τιποτα κρατικες προμηθειες .. δουλεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ , αλλα πολυ καλα λεφτα , γκομενες - σκεφτηται το 83 ημουν 18 ετων , το 90 ημουν 25 ..  μια ελλαδα μεσα στο κεφι και την καυλα .. και λεφτα υπηρχαν .
ευτυχως βεβαια που ημουν συνετος στο να τα τρωω και ετσι οπως προειπα τωρα ειμαι ανετος .. αλλα υπηρχε πολυ κεφι .. θυμαμαι καλιτερη μερα για τα μπουζουκια ηταν η πεμπτη .. παρ - σαβατο γινοτανε χαμος .. τετοια δυστυχως δεν θα τα δουνε οι επομενες γενιες ..
με τιποτα .. χαλαγαμε - σπαγαμε - γκομενες -χαμος .. εισουνα στα μπουζουκια και δεν εβλεπες την ορχηστρα γιατι τα μωρα χορευανε πανω στα τραπεζια ...  χαλαγες αλλα την επομενη εβγαζες τα διπλα .. τωρα αν πληρωσουμε και κατι παραπανω -  δε βαριεσαι  ... εχω την αισθηση οτι αυτα τα χρονια τα εζησε μονο η γενια μου και μονο στην ελλαδα ...
ωπα ..    
Με κάτι τέτοια τύπε η δική σου η γενιά γάμησε τη δική μου που γεννήθηκα το 1983.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ωπα ..    

συγχαρητηρια

τωρα σκασε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom