You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλωσσόφιλα με την Ίνα του LIDO πρώην BABY O
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petros777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 43
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Μονο με τετοιους μουσκευει αυτηΟχι ρε!
Τον γουσταρε πολυ!
Ειχε μουσκεψει κιολας η γκομενα!
Μονο με τετοιους μουσκευει αυτη
Με τετοιους μουσκευω ακομα κι εγω!
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Με τετοιους μουσκευω ακομα κι εγω!
pipadoros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.838
- Πόντοι
- 216
Υπογλώσσια. Τη βάζεις απο κάτω, την τυλίγει προστατεύει απο πάσα νόσο και πάσα μαλακίαν.Υπάρχει καπότα για την γλώσσα άραγε
Ναι, έχω ανταλλάξει πριν μία δεκαετία, και πριν έξι μήνες που έκανα εξετάσεις βρέθηκα μια χαράΚαλησπερα παιδια!
Προσφατα επισκευτηκα το Baby O. Τα πραγματα ηταν αρκετα ξενερωτα απο θεμα κοσμου αλλα και απο ωραιες παρουσιες. Η μονη που εσωσε την κατασταση ηταν η Ινα(ψηλη καλυγραμη ξανθια). Αφου πηρα πριβε μαζι της ανταλαξαμε αρκετα γλωσσοφιλα.(πριβε 45 λεπτα δεν εχω ξανακανει!!!).
Επειτα εμαθα οτι αυτη η κοπελα το συνηθιζει να δινει γλωσσοφιλα με αρκετο κοσμο.Ετσι μου μπηκαν καπιες ιδεες για λογους ιγειας χωρις να εχω καποιο συμπτωμα!
Ετσι ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν ελεγχονται ιατρικα ολες αυτες οι κοπελες που δουλευουν στα στριπτιτζαδια. Επισης αν καποιος ειχε ανταλαξει γλωσσοφιλα με την Ινα και ετυχε να κανει αργοτερα εξετασεις παρακαλω να μου απαντησει!
Ευχαριστω πολυ!
Τώρα, το τι έχει κάνει αυτή μέσα σε μία δεκαετία, μπορεί να το υποθέσει κάποιος...... πρέπει να φιλάει γύρω στα 20 άτομα τουλάχιστον σε καθημερινή βάση..... και όχι μόνο..... οπότε κάνει κανείς τους υπολογισμούς....
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οχι ιεν αλι αφτι ιεν πολι καλι κοπελαΜάγκες είναι η γνωστή Ινα που δούλευε στο amazon πριν 9-10 χρόνια?
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
προχθες ειμουνα σε ενα κωλομπαρο και ειχα στριμωξει την μπαροβια στον καναπε και μου επερνε πιπα..οταν της τα πεταξα στο στομα μεσα τα καταπιε και δεν πηγε στο μπανιο να ξεπλυθει παρα σηκωθηκε και πηγε μεσα οπου εδωσε γλωσοφιλο σε εναν αλλο πελατη..καλη φαση ε
Σύντροφε συναγωνιστή λέγε και το όνομα του Bar... τουλάχιστον.
Τα άλλα τα μαθαίνουμε μόνοι μας..
Seihis
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα παιδια!
Προσφατα επισκευτηκα το Baby O. Τα πραγματα ηταν αρκετα ξενερωτα απο θεμα κοσμου αλλα και απο ωραιες παρουσιες. Η μονη που εσωσε την κατασταση ηταν η Ινα(ψηλη καλυγραμη ξανθια). Αφου πηρα πριβε μαζι της ανταλαξαμε αρκετα γλωσσοφιλα.(πριβε 45 λεπτα δεν εχω ξανακανει!!!).
Επειτα εμαθα οτι αυτη η κοπελα το συνηθιζει να δινει γλωσσοφιλα με αρκετο κοσμο.Ετσι μου μπηκαν καπιες ιδεες για λογους ιγειας χωρις να εχω καποιο συμπτωμα!
Ετσι ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν ελεγχονται ιατρικα ολες αυτες οι κοπελες που δουλευουν στα στριπτιτζαδια. Επισης αν καποιος ειχε ανταλαξει γλωσσοφιλα με την Ινα και ετυχε να κανει αργοτερα εξετασεις παρακαλω να μου απαντησει!
Ευχαριστω πολυ!
Αν ήταν φίλε να κολλάνε νοσήματα τόσο εύκολα τώρα δεν θα ανταλλάσσαμε μηνύματα αλλά ευχές του Δαυίδ
Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι καμιά ουλίτιδα
Αν βέβαια το μαγαζί σερβίρει δυνατά ποτά έως και μπόμπες ούτε καν αυτό.
Περισσότερη ανησυχία υπάρχει για το συκώτι ή για τον πρωινό πονοκέφαλο.
Συνέχισε να.. φιλάς και όχι μόνο.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αλλάξτε το θρέντ....ήτοι με την ίνα από το λίντο πρώην μπειμπι ο...
Προσυπογράφω τα παραπάνω. Τη θυμάμαι από το Άμαζον πάνω από δεκαετία πλέον παλαιότερα, μάλλον συνεχίζει το ίδιο βιολί ακόμη.....Την Ινα την θυμαμαι στο αμαζον.
Γλωσσοφιλιοτανε με τους παντες, ακομη και τον τελευταιο βρωμιαρη.
Το συνεχιζει?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μη μασας δεν κολας τιποτα τυπε , Μονο καμια ιοσουλα η αμυγδαλιτης....τωρα αν εχει κανα χρυσηζοντα σταφυλοκοκο την πατησες...μετα χρειαζετε αφαιρεση αμυγδαλον και αντιβιοση πριν...αυτο ειναι το πιο επικινδινο ..κατα τα αλλα ου ειτσ κολας ουτε ηπατιτιδα....ΟΙ πουτανες που δινουν γλωσοφιλα με σαλιο ομως κια με διαρκεια...και χωρις να δαγκωνουν της παραδεχομεΚαλησπερα παιδια!
Ευχαριστω πολυ!
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τριτη βραδυ με πολυ βροχη,να παιζει ο ολυμπιακος τσου λου και μολις εχει αναγγειλει μετρα ο σαμαρας εινα η καλυτερη τακτικη...Που ειναι το baby o ?Υπαρχει ακομα? Μια λυση για τα γλωσόφιλα ειναι να πηγαινεις νωρις στο μαγαζι πριν ξεκινήσουν οι πολλοί χοροι ,να εισαι απο τους πρώτους ;)