Νέα

Γλωσσόφιλα με την Ίνα του BABY O

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petros777

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια!
Προσφατα επισκευτηκα το Baby O. Τα πραγματα ηταν αρκετα ξενερωτα απο θεμα κοσμου αλλα και απο ωραιες παρουσιες. Η μονη που εσωσε την κατασταση ηταν η Ινα(ψηλη καλυγραμη ξανθια). Αφου πηρα πριβε μαζι της ανταλαξαμε αρκετα γλωσσοφιλα.(πριβε 45 λεπτα δεν εχω ξανακανει!!!).
Επειτα εμαθα οτι αυτη η κοπελα το συνηθιζει να δινει γλωσσοφιλα με αρκετο κοσμο.Ετσι μου μπηκαν καπιες ιδεες για λογους υγειας χωρις να εχω καποιο συμπτωμα!
Ετσι ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν ελεγχονται ιατρικα ολες αυτες οι κοπελες που δουλευουν στα στριπτιτζαδια. Επισης αν καποιος ειχε ανταλαξει γλωσσοφιλα με την Ινα και ετυχε να κανει αργοτερα εξετασεις παρακαλω να μου απαντησει!

Ευχαριστω πολυ!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κοστος πριβε ?

Μου κανει εντυπωση που δουλευει ακομη ....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπερα παιδια!
Προσφατα επισκευτηκα το Baby O. Τα πραγματα ηταν αρκετα ξενερωτα απο θεμα κοσμου αλλα και απο ωραιες παρουσιες. Η μονη που εσωσε την κατασταση ηταν η Ινα(ψηλη καλυγραμη ξανθια). Αφου πηρα πριβε μαζι της ανταλαξαμε αρκετα γλωσσοφιλα.(πριβε 45 λεπτα δεν εχω ξανακανει!!!).
Επειτα εμαθα οτι αυτη η κοπελα το συνηθιζει να δινει γλωσσοφιλα με αρκετο κοσμο.Ετσι μου μπηκαν καπιες ιδεες για λογους υγειας χωρις να εχω καποιο συμπτωμα!
Ετσι ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν ελεγχονται ιατρικα ολες αυτες οι κοπελες που δουλευουν στα στριπτιτζαδια. Επισης αν καποιος ειχε ανταλαξει γλωσσοφιλα με την Ινα και ετυχε να κανει αργοτερα εξετασεις παρακαλω να μου απαντησει!

Ευχαριστω πολυ!
Τι να ελενχονται ρε φιλε;Μερικοι κανετε λες και τωρα ηρθατε στην γη!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλησπερα παιδια!

Ευχαριστω πολυ!
σου ειπε κανεις ρε μαγκα οτι γαμιομαστε και πλακωσες;;

bf391

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ρε σεις αν δε το αντεχετε το ζειν επικινδυνως κι εχετε τυψεις η αμφιβολιες μετα μη τα κανετε τα ξεκωλιαριλικια.......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
Αυτή την θυμάμαι πριν 10 χρόνια να δουλεύει στο Amazon και να πηγαίνει το γλωσσόφιλο σύννεφο....... Φαίνεται ότι το συνεχίζει καλά το σπορ ακόμη.....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επισης αν καποιος ειχε ανταλαξει γλωσσοφιλα με την Ινα και ετυχε να κανει αργοτερα εξετασεις παρακαλω να μου απαντησει!

Τη βγάζεις δεν τη βγάζεις μέχρι τις εκλογές.... :rolleyes: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Ινα,η σαρκα της ηδονης! :dancing:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
''Ό θάνατος ήρθε από τή Μολδαβία'' μπρρρ...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.303
Πόντοι
1.936
Καλησπερα παιδια!

Ευχαριστω πολυ!

Καλημέρα φίλε μου!!!Την συγκεκριμένη θα την απέφευγα αν ήμουν στη θέση σου!Άν πάλι γουστάρεις τις επικίνδυνες αποστολές ως ένας άλλος Tom Cruz τότε θα σου συνιστούσα να έχεις και ένα μπουκάλι άκουα φόρτε στήν καβατζερή σου!Πράγματι είναι καύλα σκέτη αλλά δεν είσαι ο μοναδικός που γεύτηκε (πιστεύω ) τα χειλάκια της και ότι άλλο της φίλησες εκείνο το βράδυ!Θέλει τρελή προσοχή τελευταία το σπόρ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom