Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
πολυ καλο....
πολυ καλο....
κυριως κοροβαγκου δεν ηταν αυτη;Μαν, εχω καιρο που πηδηξα το σανταλακι, δυστυχως δεν ειμαι Up to Date !!
εαν καποιος συναδελφος γνωριζει ας ριξει μια ενημερωση.
Eδω σιγουρα...κυριως κοροβαγκου δεν ηταν αυτη;
Φιλε αφου εκανες γλωσσοφιλα με Φλωριτα τι να πω? Απλα ρισπεκτ Πως το κανες δηλαδη? ενταξει δεν λεει οχι σε τιποτα αλλα γλωσσοφιλο με οδηγιες δεν παιζει, παιζει? "βγαλε τη γλωσσα σου ακουμπησε τη στη δικη μου κτλ?"η φλωριτα ειχα κανει εγω μαζι της πριν καποιους μηνες ειναι ομως μινιον μουνακι σαν λουτρινο κουκλακι και ψιλοπτωμα γενικοτερα αλλα αμα της πεις κατι δε λεει οχι, στα συν (+) η καβλωτικη φωνουλα της που την ειχα ακουσει στο σαλονι και μπηκα δωματιο.
η ιζαμπελα, ισαβελα πως στον πουτσο τελικα λεγεται, αλλοι ετσι τι λενε αλλοι αλιως αυτη πραγματικα το γαμαει στα γλωσσοφιλα σε φαση που λες φτανει ρε πουστη ηρθα και να γαμησω κιολας θα φτασει ο χρονος?? γενικα απο εμφανιση δε λεει πολλα ειναι μπασμενη,κοντη,μαλαστουπα με κοκκινο μαλλι που δε μαρεσει καθολου και αυτο το αγαλματε ασπρουλε δερμα απαπα!! αλλα πηγα.
Αυτα.
Φιλε αφου εκανες γλωσσοφιλα με Φλωριτα τι να πω? Απλα ρισπεκτ Πως το κανες δηλαδη? ενταξει δεν λεει οχι σε τιποτα αλλα γλωσσοφιλο με οδηγιες δεν παιζει, παιζει? "βγαλε τη γλωσσα σου ακουμπησε τη στη δικη μου κτλ?"
Καλα Ιζαμπελα οπως τα λες, μια φορα πηγα λογω των κριτικων που διαβασα αλλα μου χε κανει κεφαλοκλειδωμα κανονικο, ευτυχως σε καποια φαση της ξεφυγα και προλαβα να τη γαμησω και λιγο
κυριως κοροβαγκου δεν ηταν αυτη;
Παιδες τελικα η Ισαβελλα στο Little babes (Κωλεττη 17) δουλευει?
Πηγα 1-2 φορες και μου ειπαν οτι δεν την ξερουν!
Μηπως δουλευει με αλλο ονομα;
Ναι, αλλά δεν είναι ασφαλή. Μπορεί να κολλήσεις τπτ.Πλεον οι πιο πολλες κανουν.Στον καταλογο και η Μονικα η Αμελια, Παολα ,Μισελ κτλ κτλ
michael αν μου βρεις εναν που εκανε η εφη ας πουμε η καποια αλλη π.χ αφρο η' αλλες διαφορες να μου τρυπησεις την μυτη για αυτο λεω το βασικο δεν ειναι η διαθεση,ειναι η τακτικη
χεχε! ποτε δεν ειναι αργα τυπε..με την εφη εγω παντως οσες φορες το επιχειρησα με γειωσε διακριτικα... αν το εκανε και αυτο θα ηταν η κοπελα μου
υγ: παραθεση-απαντηση μετα απο 4 χρονια μονο εγω
χεχε! ποτε δεν ειναι αργα τυπε..
Για το πρωτο τυπεγια γλωσσοφιλο ή για παραθεση?