Δεν έχεις καμία ελπίδα,Monik,Carmen κλεισμενες για ολες τις ωρες και αυριο αναχωρουν. Αυτο μου ειπαν χθές από το Glamour
πάμε για αλλα σύντροφε....
ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Δεν έχεις καμία ελπίδα,Monik,Carmen κλεισμενες για ολες τις ωρες και αυριο αναχωρουν. Αυτο μου ειπαν χθές από το Glamour
Το πρόβλημα είναι οτι πειραζουν πλέον πολύ τις φωτο. Η lilya καλη στο παιχνίδι αλλα καμια σχέση με φωτο , ακομα και η selfie άλλη κοπελα πρέπει να είναι. Την λένε πιπινη 22 και πρέπει να είναι τουλάχιστον 28-29.
Υπερβολικός είσαι ! .. ελεύθερη σήμερα 18,30 ! και αύριο ......Δεν έχεις καμία ελπίδα,Monik,Carmen κλεισμενες για ολες τις ωρες και αυριο αναχωρουν. Αυτο μου ειπαν χθές από το Glamour
Για πολυ λιγο ηρθαν οντως.Δεν έχεις καμία ελπίδα,Monik,Carmen κλεισμενες για ολες τις ωρες και αυριο αναχωρουν. Αυτο μου ειπαν χθές από το Glamour
Μπράβο στο γραφείο για την σοβαρή απάντηση,κι άς έχω σταματήσει να ψωνίζω από αυτούς εδώ και καιρό,δεν μπορείς παρά να τους το αναγνωρίσεις.Συνήθως δεν παίρνουμε θέση σ αυτά που σχολιάζουν τα μέλη του φόρουμ..
Ευχαριστούμε το φόρουμ που μας φιλόξενει και όλους εσάς που μας τιμάται και μας στηρίζετε .
Καταρχάς οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί όντως σας παραπλανήσαμε,
H κοπέλα που αναφέρεται πράγματι δεν είναι 22. Eίναι 23 και τα έκλεισε μόλις πριν από 3 μήνες.
Μπορειτε να δείτε την ηλικία της καθώς και τα χαρακτηριστικά της που επιμένετε ότι τα έχουμε παραποιήσει στις παρακάτω φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες μας, γίνονται σε στούντιο από επαγγελματίες και για την πραγματόποιηση τους συμβάλλουν κομμωτες,μακιγιέρ,και στυλίστες εκτός από τους φωτογράφους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αυτή την πολυτέλεια δεν την έχουν οι κοπέλες στα καθημερινά ραντεβού που έχουν μαζί σας.
Συνήθως δεν παίρνουμε θέση σ αυτά που σχολιάζουν τα μέλη του φόρουμ αλλά εδώ και αρκετό καιρό γράφονται εσκεμμένα ανυπόστατα ψεύδη και σχόλια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα .
Να φανταστειτε ότι έχει έρθει κοπέλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα που με την άφιξη της αδιαθέτησε
και ως επόμενο καθυστέρησε 5 μέρες να βγει στην δουλειά της.
Παρόλα ταύτα, την τέταρτη μέρα γράφτηκε για αυτήν κριτική και οπως σωστα μαντευεται ηταν εντελως απαξιωτική.
Δεν ξέρουμε όλα αυτά που αποσκοπούν και ούτε μας ενδιαφέρει
Αλλά κάποια συγκεκριμένα και κακοπροαιρετα μέλη επιδίδονται στην παραπληροφόρηση για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν.
Ευτυχώς αποτελούν μια μικρή και ασήμαντη μειοψηφία.
Ευχαριστούμε το φόρουμ που μας φιλόξενει και όλους εσάς που μας τιμάται και μας στηρίζετε .
Μπραβο στο γραφείο σοβαρή απάντηση ! , η γνώμη μου είναι οτι η ερασιτεχνική photo είναι καλύτερη απο την επαγγελματική !
Υ.Γ Ξεροχύνω με φωτό ρωσιδάκι να κρατά το διαβατήριο à la Woodman Casting style
Δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο ανταγωνισμός στην χώρα μας, αντί να προσπαθούμε να γίνουμε οι καλύτεροι προσπαθούμε να καταστρέψουμε ολους όσους είναι καλύτεροι από μας.Καταρχάς οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη γιατί όντως σας παραπλανήσαμε,
H κοπέλα που αναφέρεται πράγματι δεν είναι 22. Eίναι 23 και τα έκλεισε μόλις πριν από 3 μήνες.
Μπορειτε να δείτε την ηλικία της καθώς και τα χαρακτηριστικά της που επιμένετε ότι τα έχουμε παραποιήσει στις παρακάτω φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες μας, γίνονται σε στούντιο από επαγγελματίες και για την πραγματόποιηση τους συμβάλλουν κομμωτες,μακιγιέρ,και στυλίστες εκτός από τους φωτογράφους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αυτή την πολυτέλεια δεν την έχουν οι κοπέλες στα καθημερινά ραντεβού που έχουν μαζί σας.
Συνήθως δεν παίρνουμε θέση σ αυτά που σχολιάζουν τα μέλη του φόρουμ αλλά εδώ και αρκετό καιρό γράφονται εσκεμμένα ανυπόστατα ψεύδη και σχόλια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα .
Να φανταστειτε ότι έχει έρθει κοπέλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα που με την άφιξη της αδιαθέτησε
και ως επόμενο καθυστέρησε 5 μέρες να βγει στην δουλειά της.
Παρόλα ταύτα, την τέταρτη μέρα γράφτηκε για αυτήν κριτική και οπως σωστα μαντευεται ηταν εντελως απαξιωτική.
Δεν ξέρουμε όλα αυτά που αποσκοπούν και ούτε μας ενδιαφέρει
Αλλά κάποια συγκεκριμένα και κακοπροαιρετα μέλη επιδίδονται στην παραπληροφόρηση για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν.
Ευτυχώς αποτελούν μια μικρή και ασήμαντη μειοψηφία.
Εγω την τρελή ξενερα την τρώω με τα αγγλικά. Ναι δεν λέω ότι οι φωτογραφίες παίζουν σημαντικό ρόλο αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει κάποια κοπέλα από το συγκεκριμένο γραφείο που να απέχει τραγικά από τις φωτογραφίες. Αλλά το να μην μιλάνε καθόλου αγγλικά είναι τρομερό μείον για μένα! Θεωρώ ότι πρέπει λίγο να μειώσουν τις τιμές γιατί σίγουρα 140 για κάποιες είναι υπερβολικό ποσό