petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.755
- Πόντοι
- 41.813
κριμα,πολυ γρηγορα κλαταρισε η μικρη οπως διαβασα.Τελικά το άφησα στο parking της Κουμουνδούρου.
Όμως δεν πέρασα καλά.
κριμα,πολυ γρηγορα κλαταρισε η μικρη οπως διαβασα.Τελικά το άφησα στο parking της Κουμουνδούρου.
Όμως δεν πέρασα καλά.
Την βλέπω από φωτός και μου αρέσει από άλλες.patricia glamour, anna vip..
Οπως τη βλεπω τη Νικιτα, καλυτερα να πας Λευκαδα Αγιο Νικητα για κανενα μπανιο..
Ψοφια φαινεται
Αχ πόσο μπροστά σκέφτεσαι τώρα που είσαι μόνος...γαμαω τωρα που ειμαι μονος και γαμαω τωρα που μπορω και ειμαι στα ντουζενια μου
Μονος θα ειμαι παντοτε για να γαμαω πουτανες..Αχ πόσο μπροστά σκέφτεσαι τώρα που είσαι μόνος...
Αργότερα με γκόμενα δεν θα σ αφήνει ο χρόνος....
Μπουρου μπουρου στη πλατεια κουμουντουρουΤελικά το άφησα στο parking της Κουμουνδούρου.
Όμως δεν πέρασα καλά.
Ωραίος και είναι από τα κρυφά ταλέντα.Η Sonya παντως τιμαει και ιδρωνει την φανελα η μικρη . Κριτικη προσεχως ...
Εισαι δυνατός παίχτηςΜονος θα ειμαι παντοτε για να γαμαω πουτανες..
Απο το γαμησι το πολυ, θα με βραβευσουνε στις Καννες..
Απο ελεεινιδες γκομενες μπουχτισα, δεν αντεχω..
Τη κλαψα τους βαρεθηκα, απο τις καριες πια απεχω..
Ελευθερο πουλι θα ειμαι εως θανατου..
Θα γλειφω τα εισαγομενα μουνια απο πανου μεχρι κατου
εχω δυνατο δασκαλοΕισαι δυνατός παίχτης
εχω δυνατο δασκαλο
Και με τον ωραίο βυζο αν και φτιαχτος δλδ με ενίσχυσηΛοιπον αυτη πρεπει να ειναι πολυ λυσσασμενη για πουτσο...
Τις ξερω καλα αυτες τις καστανο κοκκινες με τα αθωα βλεμματα..
Γαμιουνται ανελεητα κ τον ρουφανε μεχρι πνιγμου
λουκουμι ειναι το ψηλο 18χρονο πορνιδιο...του γαλακτοςΚαι με τον ωραίο βυζο αν και φτιαχτος δλδ με ενίσχυση
Περιμένω νέα σου από τις επισκέψεις του σκ..γαμαω τωρα που ειμαι μονος και γαμαω τωρα που μπορω και ειμαι στα ντουζενια μου
Περιμένω νέα σου από τις επισκέψεις του σκ..
εγραψες κριτικη ?? για πες λεπτομερειες γιατι πρεπει να ειναι φωτιαΠολύ καλή η φίλη της Kali.Μαλλον και καλύτερη...
Ευτυχώς δεν με τρέλανε με το Dubai και γενικά όπου αλλού έχει δουλέψει.Για την Nicole τα θετικά σχόλια.
εγραψες κριτικη ?? για πες λεπτομερειες γιατι πρεπει να ειναι φωτια
παιδες το σ/κ επαιξα safe με nadi..Περιμένω νέα σου από τις επισκέψεις του σκ..
Δεν χορταίνεται αυτή η γυναίκα!παιδες το σ/κ επαιξα safe με nadi..
Απο βδομαδα θα κανω κασκαντεριλικι με πατριτσια