TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.567
- Πόντοι
- 21.585
καλη στο αναλ, να παρειςΚαι εγώ ανάμεσα σε αυτή και την Bianca είμαι.Της δίνω προτεραιότητα λόγω αναλ.
καλη στο αναλ, να παρειςΚαι εγώ ανάμεσα σε αυτή και την Bianca είμαι.Της δίνω προτεραιότητα λόγω αναλ.
Στο pse πως είναι αδερφέ;Δεκτική;Σ ευχαριστώ για τα ινφο.καλη στο αναλ, να παρεις
την πηρα αρκετα αργα(ωρα εννοω), αγριαδες δεν καναμε πολλες, αλλα απο υπηρεσιες δεν εχω παραπονοΣτο pse πως είναι αδερφέ;Δεκτική;Σ ευχαριστώ για τα ινφο.
Μόνο μεσημέρια μπορώ έτσι και αλλιώς.Ήταν to the point τα σχόλια σου.Έχω πάρει 2 φορές βίζιτα και ακόμα δεν το έχω ευχαριστηθεί.Άντε να δούμε.Ευχαριστώ και παλι.την πηρα αρκετα αργα(ωρα εννοω), αγριαδες δεν καναμε πολλες, αλλα απο υπηρεσιες δεν εχω παραπονο
ηθελε και 2 δαχτυλα στον κωλο στο 2ο ημιχρονο (λες και δεν ειχε ανοιξει ηδη)
παρε την νωρις και .... μακιγιαρισμενη
μεσημερι θα περασεις αρκετα καλαΜόνο μεσημέρια μπορώ έτσι και αλλιώς.Ήταν to the point τα σχόλια σου.Έχω πάρει 2 φορές βίζιτα και ακόμα δεν το έχω ευχαριστηθεί.Άντε να δούμε.Ευχαριστώ και παλι.
Γκόμεναρα δείχνει από τις φωτογραφίες...
τι βλεμμα ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΤΙΚΟ, ΔΙΑΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΛΑΓΝΟ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ειναι αυτο ??? Σου φωναζει "ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΝΩ"
Γκόμεναρα δείχνει από τις φωτογραφίες...
Τέτοιες έρχονται μια φορά στο τόσοΣαν Αμερικάνα πορνοστάρ
χαλαρα, απο το ιδιο γραφειο υπαρχουν και καλυτερεςΤέτοιες έρχονται μια φορά στο τόσο
Σίγουρα;Ναι ,γνώμη μου οι παλιές ήταν καλύτερες
Έχει κριτικές στο παλαιό προφίλ της ως Brianna. Εν ολίγοις ΣΚΥΛΑΡΟΣ για πουτσα και ξύλο . Απ αυτές που βλέπεις πόρτα σε Club η Σκυλομπουζουκια ! Full PSE και ας το παίζει και καλά intellectual ???
Χούφτωστήν, χούφτωστην...
κι αυτο φαινεται δυναμη...πολυ εκφυλο
Χαχαχα κανόνισα και εσκισα της Μάσα το βρακί δεν ρώτησα τη Καίτη μη το μάθουμε πολλοί...στα ορη στα αγρια βουνα, γαμαω τις αγροτισσες,
για να σκισεις το σωβρακο της masha, την Καιτη την ερωτησες ???
Δε ξέρω τι με έπιασε και θέλω να πηδησω...Τρέχω να βρω τη Μάσα το βρακί της να της σκίσω...
Roughfucker χάθηκες δεν σε είδα πουθενά;Δεν πιστεύω να έφυγες να πήρες τα βουνά;;;
στα ορη στα αγρια βουνα, γαμαω τις αγροτισσες,
για να σκισεις το σωβρακο της masha, την Καιτη την ερωτησες ???
Χαχαχα κανόνισα και εσκισα της Μάσα το βρακί δεν ρώτησα τη Καίτη μη το μάθουμε πολλοί...
Δεν ήθελα να πούνε ότι είμαι αφελής,συστήθηκα στην είσοδο γεια σας ο Θοδωρής!!!!
γεια σου συνονοματεΧαχαχα κανόνισα και εσκισα της Μάσα το βρακί δεν ρώτησα τη Καίτη μη το μάθουμε πολλοί...
Δεν ήθελα να πούνε ότι είμαι αφελής,συστήθηκα στην είσοδο γεια σας ο Θοδωρής!!!!
το πηρα το κοριτσι χθες κ περασα σουπερ,γλωσσοφιλα φουλ,πολυ δοτικη κ καλο παιδι,
κι αυτο φαινεται δυναμη...πολυ εκφυλο