protaris2018
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 33
- Like
- 2.576
- Πόντοι
- 2.471
ρε μαγκες αμα δει κανενας απο κοντα την Κεττυ η τον κωλο της Ολιβια ας ψιθυρισει κατι.Την angel την ξεπατωσατε δεν εμεινε τπτ
Αντικατάσταση της Λόλα;
Όντως ωραίο μωρό...Σε βαφτίζω LOla ...α χα χα...
Τι ωραίο μωρό είσαι εσύ ??? Τατού κ πλαστικά δεν βλέπω...παίρνεις πιστοποίηση !!
Νομίζω ότι θα είναι η επόμενη επιλογή.Εκτος αν πάω ξανά Σόνια..Επιτέλους....ούτε πλαστικά, ούτε τατουάζ, αγνό παρθ....ε φυσικό κορμί θέλω να πω...
Μπράβο κορίτσι μου....αντε να σε πετύχουμε τώρα !!
Πηγές;;;Γιατί δεν σε σταματάει τίποτα βλέπω.......να σου γαμήσω...και έχω κλείσει με την Angel αύριο...............
Μακάρι να την πετύχεις!! Κάτι μου λέει θα γίνεται χαμός!!Νομίζω ότι θα είναι η επόμενη επιλογή.Εκτος αν πάω ξανά Σόνια..
Δεν λέω... Είμαι πιστός στη Λόλα αλλά μέχρι πόσο πια??Αντικατάσταση της Λόλα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όντως ωραίο μωρό...
...φυσικά και πήγα!...Πηγές;;;Γιατί δεν σε σταματάει τίποτα βλέπω....
Όχι που δεν θα πηγαινες εσύ......φυσικά και πήγα!...
...να μην πάω και να εκτεθώ?!?...
...απαπαπα!!...
Λες ? Δε βλεπω κάτι ιδιαίτερο …Φορτώσανε πάλι
Σαφηςκαι περιεκτικοςΤεσταριστηκε και η Rose, θα κανω μια συντομη αναφορα γιατι εχω προβλημαμε κριτικες και ελλειψη χρονου
Σημεια κλειδια
-Ελαφρα νυμφομανης, η ηταν σεξουαλικα στερημενη παντωε της αρεσει να τον τρωει γενικοτερα
-Ειναι σαφεστατα πιο αματεουρ και δεν εχει επαγγελματισμος
-Σωμα μετριο-καλο θελει λιγη "τονωση" και μερικα κιλα να φυγουν
-Πιπα μετρια προς κακη σαφεστατα θελει βελτιωση εκει
-Εαν αυτη ειναι φοιτητρια εγω ειμαι ο λεκτορας της που της τον μπηγω τα κρυα πρωινα στους βαλτους περιξ της λιμνης Λαντογκα-αλλα ποσώς μας ενδιαφέρει αυτο ουτως η αλλως
-Θα ξαναρθει σιγουρα και ειναι μαλλον αχορταγη
-Χαρακτηρας μυστηριωδης ουσιαστικα, οχι ξεκαθαρη και θελει ηρεμη προσεγγιση για να παρει εμπρος και να αποδωσει
-Καθαριοτητα φουλ , αψογη σε ολα
-ομορφο προσωπο, φυλετικος τυπος συνδυασμος"Ιστ Μπαλτικ με Νορντικ "για οσους κατεχουν τα ανθρωπολογικα-κινδυνος -θανατο για "αγαπουληδες" εαν χασει 4-5 κιλα, κανει μια μινιμουμ εξασκηση, αλλαξει στυλιστικο λουκ και ξεκλειδωσει λιγο. Θα "παρει σκαλπ".
-Επιδερμιδα καλη αλλα οχι τελεια-φαινεται οτι εχει περασει χρονο και σε αλλα κρατη με ζεστο και ξηρο κλιμα
Επαναληψη-μαλλον ναι σε ποσοστο ανω του 75%.
Είναι δυνατή αν και στο σύνολο αξίζει θα κάνει το κάποιο όνομαJulia έχουμε info;Στις photos το σώμα το βλέπω λαμπάδα
Λες ? Δε βλεπω κάτι ιδιαίτερο …
Την είδες?Είναι δυνατή αν και στο σύνολο αξίζει θα κάνει το κάποιο όνομα