ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Αφού δε βρίσκουμε τη Χλόη θα περιμένουμε τη Νταϊάνα!
Το ξεπατώσατε ρε το κοριτσι μετα απο την κριτικη μου και εγινε fully booked ??
Αφού δε βρίσκουμε τη Χλόη θα περιμένουμε τη Νταϊάνα!
Προσεχα μην τα δαγκωσεις..και εγω τα βυζια εννοωΜικρο κ στητο να χωραει ολο στο στομα ....το βυζι εννοω...αντε ανωμαλιαρηδες...
θα περασεις καλα, απλα φερσου σαν σε μπιμπελο, οχι αγριαδες αν δεν παρει μπρος, πολυ ομορφηDayana live τωρα και Ekaterina soon στην λιστα για τεσταρισμα
Την είδες?Βλέπω γνωρίσεις info...θα περασεις καλα, απλα φερσου σαν σε μπιμπελο, οχι αγριαδες αν δεν παρει μπρος, πολυ ομορφη
ναι και μεΤην είδες?Βλέπω γνωρίσεις info...
να κανετε αιτηση να γινω εγω ο φωτογραφος στα κοριτσακιαΑυτή τελικά ειναι πιο ώραια από τις φωτογραφίες της.
Νταρντανα μεν όχι του γούστου μου αλλά η φωτογραφία εδώ πολύ καλύτερη από τις επαγγελματικές της.
Πουλάω το ραντεβού μου αύριο . Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσειςΤο ξεπατώσατε ρε το κοριτσι μετα απο την κριτικη μου και εγινε fully booked ??
Έχει ξαναέρθει ! Την είχα πάρει το 2018 άνοιξη μερικές φορές ! Νομίζω να το όνομα Liliana ! ΣΚΥΛΑΡΟΣ….
Το μετριο γαργαλητο στις υπηρεσιες μου αρεσε.
Έ μας έφτιαξες...Κάτι η κριτική σου κάτι οι βυζάρες της...Άντε να δούμε αν θα προλάβουμε...Το ξεπατώσατε ρε το κοριτσι μετα απο την κριτικη μου και εγινε fully booked ??
έχει ξανάρθει αυτό?Κάτω τα χέρια από το μωρό μου !!!
Σιγά μην στο δώσω......Κάτω τα χέρια από το μωρό μου !!!