mike.psolen
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 204
- Πόντοι
- 0
Κιρα εργαλειοοοοοο
Αντέχουν τα στρώματα;;;Γιατί άμα δεν στα πατώματα μετά...Μάγκες είναι καιρός να μάθετε το πραγματικό μου επάγγελμα.
Είμαι δοκιμαστής στρωμάτων.
Έχω υπογράψει σύμβαση με μεγάλη εταιρεία να δοκιμάζω τα στρώματά της υπό τον όρο ότι θα μου πληρώνουν τις γυναίκες τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
Πράγματι μια ανανέωση θα ήταν χρήσιμη !!!Θα κατέβει τίποτα το ΣΚ ?
Ναι δύσκολο...Σε μήνυμα την ίδια απάντηση πηρα.Η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη...Για να κλείσεις την Jessica θέλεις βύσμα ρε πούστη μου ! Μια με 2 μέρες νωρίτερα μου είπαν...
πώς να την κλείσω όμως όταν από τη δουλειά έρχονται κάτι γαμω-mail κ μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια κ το πρόγραμμα μπουρδέλο ??...Σ/Κ και καθημερινές έχουν γίνει κουλουβάχατα !
Θα το χάσω το κορμί μου φαίνεται ....
Αει στα διάλα με αυτή τη δουλειά !
2 με 3 μέρες θέλει πιο πριν... Πήρα Πέμπτη κ είχε κλείσει μέχρι Σάββατο.. Σήμερα δλδ... Γαμησε τα!!Ναι δύσκολο...Σε μήνυμα την ίδια απάντηση πηρα.Η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη...
Για τη Stella...γραψτε ρε για ποια μιλατε....δεν εχουμε παρακολουθησει τον διαλογο σας...ημαρτον !!!
Μάγκες μια ερώτηση στο duo οι κοπέλες κάνουν και μαζί λεσβιακό η όχι;
2 με 3 μέρες θέλει πιο πριν... Πήρα Πέμπτη κ είχε κλείσει μέχρι Σάββατο.. Σήμερα δλδ... Γαμησε τα!!
Για να κλείσεις την Jessica θέλεις βύσμα ρε πούστη μου ! Μια με 2 μέρες νωρίτερα μου είπαν...
πώς να την κλείσω όμως όταν από τη δουλειά έρχονται κάτι γαμω-mail κ μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια κ το πρόγραμμα μπουρδέλο ??...Σ/Κ και καθημερινές έχουν γίνει κουλουβάχατα !
Θα το χάσω το κορμί μου φαίνεται ....
Αει στα διάλα με αυτή τη δουλειά !
Μάγκες είναι καιρός να μάθετε το πραγματικό μου επάγγελμα.
Είμαι δοκιμαστής στρωμάτων.
Έχω υπογράψει σύμβαση με μεγάλη εταιρεία να δοκιμάζω τα στρώματά της υπό τον όρο ότι θα μου πληρώνουν τις γυναίκες τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
Εγώ μπορώ να δοκιμάζω καναπέδες και πολυθρόνες?
παρακαλώ όπως με εγγράψετε για τους.... πολυελέους
Πολύ ενδιαφέρον κομμάτι
Εκεί που πάμε να βαρεθούμε κάτι ενδιαφέρον έρχεται.Πολύ ενδιαφέρον κομμάτι
Για την άλλη τη Τζέσικα είναι όχι για την Jessica 2...
Για την άλλη τη Τζέσικα είναι όχι για την Jessica 2...
Ο αρχή Pareto του 80/20 σε όλο της το μεγαλείο, και ο νοόν νοείτω.I know