προσθετεις 5 κιλα
αφαιρεις υψος 4 εκατοστα
εγω ετσι υπολογιζω
α και προσθετω απο 3 εως 5 χρονια
Ένσταση γέροντα. Έτρεξα διάφορες δοκιμές στον αλγόριθμό σας και έχει κάποια bugs.
Σε ότι αφορά κιλά, ο αριθμός δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Συνήθως άλλωστε, βάζουν τόσα όσα για να βγει το BMI σωστό. Την μάζα (τα κιλά δηλαδή), προσπαθώ να την καταλάβω από τις φωτό. Με προσεχτική παρατήρηση σπάνια πέφτεις έξω. Π.χ. περιπτώσεις που δεν φαίνεται κοιλιά κοπέλας πουθενά και είναι πάντα καλυμένη με κάτι, τότε έχουμε μπάκες και χαλαρότητες. Ακόμη και εάν την δείχνουν, εάν είναι τελείως γυαλιστερή και μάρμαρο, τότε παίζει photoshop και είναι οιωνός για προβλήματα που προανέφερα. Θυμάμαι περίπτωση, που ο φωτοσοπάς είχε σβήσει τελείως τον αφαλό!
Κοπέλες που δεν έχουν φωτογραφίες όρθιες και με μαγιώ, επίσης έχουμε θέματα. Επίσης, ποτέ δεν κρίνουμε από κλασσικές στάσεις. Δηλαδή, εάν βάλεις εμένα τον κωλόγερο στα 4, να φοράω ζαρντιέρες, καυλωτικό πέδιλο, με λίγο φωτοσοπ κρύψεις την γούνα μου και είναι καλή η γωνία της φωτό....μουνάρα θα με παρουσιάσεις και θα γίνει πάταγος.
Σε ότι αφορά το ύψος....ο αλγόριθμός σας είναι μάλλον σωστός και χρειάζεται μικρές βελτιώσεις. Δηλαδή, κάποια που είναι 1,70, γράφει 1,75 μπορεί και παραπάνω. Όλες όσες είναι μεταξύ 1,60-1,65 δηλώνουν 1,67. Όσες είναι κάτω από 1,60 δηλώνουν απλά 1,60. Όσες είναι πάνω από 1,75, δηλώνουν 1,77 ακόμη και να είναι 1,80.
Ηλικίες....εύκολη άσκηση. Όσες δηλώνουν 22-23 είναι στα 28-29. Όσες δηλώνουν 24-26 είναι 30-35, όσες δηλώνουν 29 είναι 40 και άνω.ΠΟλύ σπάνια είναι κάποια κάτω από 23.
Ελπίζω να βοήθησα.