lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 5.646
Φυσικά λέει πάντως στη καρτέλα στο site.Τα βυζιά της Σάρας δεν είναι φυσικά;;;
Φυσικά λέει πάντως στη καρτέλα στο site.Τα βυζιά της Σάρας δεν είναι φυσικά;;;
...δεν είναι ίδια φάση...Ναι αλλά τον έπιασε κότσο ο γκλαμορασ. Εμενα περυσι με τα ίδια λέφτα μου άφησε την κοπελά για 9 ώρες.
...το κακό με τον γαύρο είναι ότι σπρώχνει και τσάμπα μερικές φορές...Ρε συ γεροκσούρα. Πολύ περιαυτολογείς και το χαλάς. Με καλή διάθεση στο λέω.
...σωστό αυτό...Οι πιο εμπορικες παντως, που δυσκολα βρισκεις και να τις κλεισεις δεν νομιζω οτι εργαζονται για να μεγαλωσουν το παιδι τους.
...το κακό με τον γαύρο είναι ότι σπρώχνει και τσάμπα μερικές φορές...
...ή να το έχει στο dna της...Μιας και το νημα εχει γινει γενικοτερα περι των call girls, ας εκφρασω την απορια/θαυμασμο για τις κοπελες που προσφερουν πολυ καλο gfe πακετο. Το να ειναι αλλη pse νομιζω οτι ειναι πιο ευκολο, απλα κλεινει τα ματια και γαμιεται. Αλλα το gfe που θελει αγκαλιτσες και φιλακια αρα και να δειχνεις ενα θεωρητικο συναισθημα/οικειότητα μου φαινεται πιο απαιτητικο. Θελει η κοπελα να ειναι πολυ καλη ηθοποιος
...μιλάμε για γνήσιο gfe...Το πιο ωραίο πάντως είναι εκείνο το gfe που θα μεταμορφωθεί σε pse.
Αυτή η Kristina Sofia πως την λένε τεσπα είναι κοντά σε αυτό που βλέπουμε στη σελίδα;Ολες οι καλές τέλος για το βράδυ!!
Δεν την είδα από κονταΑυτή η Kristina Sofia πως την λένε τεσπα είναι κοντά σε αυτό που βλέπουμε στη σελίδα;
Θερμή παράκληση στους υπεύθυνους του Glamour να μεταφέρουν το πιο κάτω μνμ στην Bella.
"Bella, μην πιστέψεις ούτε μια λέξη του. Τα ίδια λέει σε όλες! Ρώτα και την Dia..."
μην το λες ετσι και βγαζουν καποιοι ρε λαθος συμπερασματα...το κακό με τον γαύρο είναι ότι σπρώχνει και τσάμπα μερικές φορές...
να με ματιασατε ρε και αυτη που ηθελα ηταν κλεισμενηΓεροκσούρας, γαύρος και superman μαζί ... όλα σε ένα ... που να τα βγάλεις πέρα με τέτοιο συνδυασμό ...
να με ματιασατε ρε και αυτη που ηθελα ηταν κλεισμενη
Θερμή παράκληση στους υπεύθυνους του Glamour να μεταφέρουν το πιο κάτω μνμ στην Bella.
"Bella, μην πιστέψεις ούτε μια λέξη του. Τα ίδια λέει σε όλες! Ρώτα και την Dia..."
δύο χρόνια πρινΑυτή η Kristina Sofia πως την λένε τεσπα είναι κοντά σε αυτό που βλέπουμε στη σελίδα;
Αγαπητε μην το παίρνεις προσωπικά.Μάγκες γιατί δεν ανεβάζω κριτική συχνά έχω γράψει για Lorena δύο φορές και μου έχει δείξει ότι θα ελεγχθεί και ακόμα να ανέβουν τις έχω κάνει εδώ και πολλές ώρες ξέρετε τι παίζει;