HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 176
- Like
- 28.584
- Πόντοι
- 32.548
Η μονη διαθεσιμη !!!ελπιζω να μην ειναι φολα
Παρε google translate!!! Εγω θα παίξω safety με την Ταισ/Σονια η όπως στο διάολο την λένε. Μιλάει Αγγλικά!!!!Η μονη διαθεσιμη !!!ελπιζω να μην ειναι φολα
...σήμερα τιμήσαμε Liza...την έκλεισα από χθες...Για σημερα εκλεισα mirra
Λοιπον srek7 με tais ψηνομουν για σημερα ,ρωτησα ,αμφιλεγωμενη με sonya η οποια εχει μαγαζι με βιταμινες την εχω δει σε προηγουμενο tour δεν περνας ασχημαΠαρε google translate!!! Εγω θα παίξω safety με την Ταισ/Σονια η όπως στο διάολο την λένε. Μιλάει Αγγλικά!!!!
Εχω κριτικη με eva13 μαλλον βραδυ...σήμερα τιμήσαμε Liza...την έκλεισα από χθες...
...η κριτική θα αργήσει...οπότε με p.m για όποιον ψήνεται και θέλει να ρωτήσει...
sonya αγγλικα λιγαΠαρε google translate!!! Εγω θα παίξω safety με την Ταισ/Σονια η όπως στο διάολο την λένε. Μιλάει Αγγλικά!!!!
Παίζω σιγουριά. Θα την ποτήσω και ο θεος βοηθός. Το βλέπω 1-χ.Λοιπον srek7 με tais ψηνομουν για σημερα ,ρωτησα ,αμφιλεγωμενη με sonya η οποια εχει μαγαζι με βιταμινες την εχω δει σε προηγουμενο tour δεν περνας ασχημα
Αυτό φαινεται καλό το ξανθό!!!Εχω κριτικη με eva13 μαλλον βραδυ
Φιλε πανεμορφη αλλα λιγο κρυουλιαραΑυτό φαινεται καλό το ξανθό!!!
Δεν ήταν διαθέσιμη. Εχετε πέσει σαν τα κοράκια.Φιλε πανεμορφη αλλα λιγο κρυουλιαρα
Για όσες συζητούσαμε αυτες τις ημέρες all gone!Της πουτανας γινεται
Από τις υπάρχουσες.Υπαρχουσες η διαχρονικα ?
Μόνος μου με 2Ποιες θα προτιμούσαμε ή για ποιες γνωρίζουμε ότι κάνουν παρτούζα? Και με παρτούζα εννοείς 2 κοπέλες και ένας πελάτης, ή 2 πελάτες με μία κοπέλα?
...προσωπικά δεν αντέχω ούτε την δροσούλα...Φιλε πανεμορφη αλλα λιγο κρυουλιαρα
ΘΑ βαλω κονε να σου σπασω το τριωροΣτείλε SMS αλλά την Bella ξέχνα την ... είναι πιασμένη ...
τι γελας ρε Ανναπουρναςανταλλάσετε κριτικη για Μελιτα και σάρα με μακμπουκ προ 2016 και πανω
...τα 20 euro για τον οδηγό τα έδωσες?...Ταισ ήρθε 21,30 έφυγε 21.35. Ζητησε τα λεφτά μπροστά!
ναι οκ μου τα εδωσε το παληκαρι...τα 20 euro για τον οδηγό τα έδωσες?...