Αν είναι αυτή που πέτυχα στο διάδρομο του hotel που εξυπηρετούνται τα incall, η τύπισσα ίσως κάνει για καμαριέρα και μόνο.....στην Valeria...
Ψιλοχυμένο κορμί, φάτσα πολύ μακρυά από τις φώτο και ντύσιμο βλαχοτουρίστριας..
Αν είναι αυτή που πέτυχα στο διάδρομο του hotel που εξυπηρετούνται τα incall, η τύπισσα ίσως κάνει για καμαριέρα και μόνο.....στην Valeria...
Αν προσεγγίζει τις φωτογραφίες τότε μάλλον είναι αυτή.Αν είναι αυτή που πέτυχα στο διάδρομο του hotel που εξυπηρετούνται τα incall, η τύπισσα ίσως κάνει για καμαριέρα και μόνο..
...τύπε σε παρακαλώ...μην μου τα θυμίζεις...Αν είναι αυτή που πέτυχα στο διάδρομο του hotel που εξυπηρετούνται τα incall, η τύπισσα ίσως κάνει για καμαριέρα και μόνο..
Που να δεις της Amalyia...ωραία τσιμπουκόχειλα το μωρό να χαρείς χύσιμο στο στόμα
Που να δεις της Amalyia...
Για πες για πες
ωραία τσιμπουκόχειλα το μωρό να χαρείς χύσιμο στο στόμα
πραγματικα η τυπισσα ειναι απιστευτο χαλι,πραγματικα αναρωτιεσαι ποιος θα πληρωσει για να παει μαζι της,αλλα προφανως υπαρχουν πολλα διαφορετικα γουστα,μη γινομαι κακος.αυτη η Αrina που ερχεται μεθαυριο (ειναι στα coming soon τωρα) τι καραμπαζο ειναι ρε?
σαν πρησμενη αλογοπλαστικομουρα Barbie ειναι ρε.![]()
οχι ρε παιδια,τοσο χαλι να πουμε?...τύπε σε παρακαλώ...μην μου τα θυμίζεις...
...να χαρείς ότι αγαπάς...πάνω στον πούτσο σου!!...![]()
Εντωμεταξύ η Νικά πάλι εξαφανίστηκε.
Φαίνεται δουλεύει τις ζυγές μέρες
ηρθε ρε το κοριτσιΕντωμεταξύ η Νικά πάλι εξαφανίστηκε.
Φαίνεται δουλεύει τις ζυγές μέρες
την αγαπη μου?...και εγώ τι θα κερδίσω??...![]()
![]()
![]()
...δηλαδή με τόσα like που σου έκανα...δεν με αγάπησες ακόμα?...α,να χαθείς!!...την αγαπη μου?
...για εδώ δεν θα μιλήσει κανείς?...
...δηλαδή με τόσα like που σου έκανα...δεν με αγάπησες ακόμα?...α,να χαθείς!!...![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...για εδώ δεν θα μιλήσει κανείς?...
...το γραφείο δεν έχει ακόμα feedback από πελάτη λέει...