ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 6.032
- Πόντοι
- 11.005
ναι γαμώτο...
Extra δεν κάνει η Μία.Βασικα το προφίλ της δεν έχει...
@WHATABOUTFUCK
Η Angelina έχει την κορμάρα που βλέπουμε στις φωτογραφίες ?
Οι κριτικές που έχεις βάλει στο άλλο site μου μυρίζουν google translateΗ Σιεννα είναι καταπληκτική! Εχο βάλει review ???
Haεχεισ δίκιο, τα ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά. Αλλά μαθενω και εδο δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά... ?The reviews you have put on my other site smell like google translate
Μπορείς φίλε μου. Προτιμότερο είναι να γράφεις στα αγγλικά τις κριτικές σου, παρά με βοήθεια αυτόματου μεταφραστή. Αν θέλεις λοιπόν, ξανακάνε έναν κόπο και γράψε ξανά τις κριτικές σου στα αγγλικά.Haεχεισ δίκιο, τα ελληνικά μου δεν είναι τόσο καλά. Αλλά μαθενω και εδο δεν μπορώ να γράψω στα αγγλικά... ?
Γεια σας παιδια μιας και ενδιαφερομαι για συνατηση με κοπελα απο το συγκεκριμενο γραφειο θα μπορουσατε να δωσετε καποιες λεπτομεριες για το πως γινεται η συναντηση μια και δεν εχω προηγουμενη εμπειρια με cg
καλό θα ήταν να γράψεις μία κριτική εδώΚαλησπέρα!
Είχα πρόσφατη εμπειρία με την Αναστασία και εκτός του ότι είναι ωραία κοπέλα, κάνει αυτό που της ζητάς και ξέρει καλό τσιμπούκι.
Πήγα μετά απο δύσκολη εβδομάδα στην δουλειά και κατάφερε να με χαλαρώσει αρκετά.
Ένιωσα την υποχρέωση να ενημερώσω για το καλό όλων μας...
Ευχαριστώ
το θεμα μου ειναι το ξενοδοχιο,θα πρεπει να βρω εγω καποιο η το γραφειο συνεργαζεται με καποιοΑρχικά θα δεις ποιά κοπέλα σε ενδιαφέρει. Καλείς στο τηλεφωνικό κέντρο δίνεις όνομα κοπέλας όνομα ξενοδοχείου η διεύθυνση σπιτιού και ώρα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το γραφείο. Απλή διαδικασία
το 99% κάνει incall , οπότε γλυτώνεις και τα λεφτά του ξενοδοχείουτο θεμα μου ειναι το ξενοδοχιο,θα πρεπει να βρω εγω καποιο η το γραφειο συνεργαζεται με καποιο