Difficult support85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 438
- Πόντοι
- 290
4@ρια
4@ρια
H Maria αν είναι όπως φαίνεται είναι κάτι το καλό σε εμφάνιση.Ισχύει.
Αυτή η maria μ'αρεσει
Τόσο πολύ;Και μια τώρα στα προσεχώς πρέπει να έχει μεγάλα μεμε..Πενταρια?
Πηγές ξανά Dia από ότι διαβάζωΜαλακίες λέει ο τύπος.
Έθαψε και την Dia, ο οποίος εν τω μεταξύ γαμάει μόνο στα μασαζίδικα ...
Όχι εσύ ό άλλος που έτρεξε να σχολιάσει την κριτική μου.
Chris έχει ξαναρθει.jorelle δε νομίζω...Καλησπέρα παίδες, αρχικά να αναφέρω πως η Kristina δοκιμάστηκε από συνάδελφο (παλι καλά εγώ πήγα στην Dia και απέφυγα το κασκαντεριλίκι με την Kristina) και μου είπε πως ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ απλά. Σχεδόν μουγκή, απέφευγε φιλιά και σφυροκόπημα και δεν την προτείνει ούτε για δοκιμή. H Dia πάντως αξιόμαχη αλλά ως εκεί. Τα έχουν γράψει όλα στις κριτικές, δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Καμία άποψη για Jorelle ή για Chris έχουμε??
Ευχαριστώ lavro, διάβασα για Chris και δεν με ψήνει..Για την Jorelle ίσως πάω Τετάρτη μεσημέρι (αν μου κάτσει ένα κενό) και θα ενημερώσω!Chris έχει ξαναρθει.jorelle δε νομίζω...
Ευχαριστώ lavro, διάβασα για Chris και δεν με ψήνει..Για την Jorelle ίσως πάω Τετάρτη μεσημέρι (αν μου κάτσει ένα κενό) και θα ενημερώσω!
Η Jess παίζει κανονικάH Maria αν είναι όπως φαίνεται είναι κάτι το καλό σε εμφάνιση.
Να δω ομως αν θα παίξει μπάλα η Jessica αυτές τις μέρες...Δεν μπορώ να την πετύχω...
να σε ψηνει , μια χαρα ειναι ...κοριτσακι , θα γραψω κριτικη εντος ολιγων ημερωνΕυχαριστώ lavro, διάβασα για Chris και δεν με ψήνει..Για την Jorelle ίσως πάω Τετάρτη μεσημέρι (αν μου κάτσει ένα κενό) και θα ενημερώσω!
Στα μέτρα μου....
Βυζάρες