μπααααα
το εισητηριο περα δωθε απο Λ. αμερικη ειναι 1000+
ποιος θα ρισκαρει εστω τα μισα αν η γκομενα βγει παλταδουρα και δεν την παιρνει μετα ουτε ο χαρος;
και το λεω εγω σαν δικια μου αποψη οπου η εμπειρια μου στα κολ γκιρλς ειναι υπερβολικα μικρη σκαρτος χρονος
Κάποτε το κόστος εισαγωγής ήταν από 1000 ως και 3000 ευρώ για μια Ρωσίδα,μιλάμε για εποχές που τα κορίτσια έπρεπε να βγάλουν βίζα,λαδώματα σε πρεσβείες ή παράνομη είσοδος αν δεν είχαν χαρτιά.Η παραμονή τους ήταν μακροχρόνια,μήνες,μετά ήρθε η schengen,με βίζα Ουγγαρίας πηγαίναν παντού,το κόστος έπεσε.
Το παιχνίδι έχει αλλάξει,γραφεία σαν το glamour προ κρίσης και με βίζα άρχιζαν από τα 250 ευρώ την ώρα και ανήκαν στην κατηγορία city tours,βλέπε zuzana,swedish harmony κλπ,εδώ δούλευε η schengen βίζα.
Τα κορίτσια τότε για πάρτη τους κρατούσαν σίγουρα τα 100 ή και 50%,μοιραζόντουσαν βέβαια έξοδα με το γραφείο στο 50%.
Με το που καταργήθηκαν οι βίζες δόθηκε η δυνατότητα στα γραφεία να μπορούν να φέρουν με πολύ μικρότερα έξοδα περισσότερα κορίτσια και νόμιμα.
Είμαστε ένα κλικ κάτω από Ιταλία και 2 κάτω από Βρετανία,Γερμανία και ίσως Γαλλία στις τιμές.
Στα 160 με 180 και εφόσον το επιπλέον ποσό πάει στα κορίτσια θα δούμε πιο αξιόλογα τεμάχια,υπομονή 2-3 χρόνια ακόμα...