Λοιπόν, μια τραγελαφική ιστορία που συνέβει την Παρασκευή βράδυ και αφορά άμεσα το πρακτορείο και καθόλου την κοπέλα (για αυτό και δεν αναφέρω καν το όνομά της).
Την είχα σταμπάρει πάνω απο 10 μέρες πριν. Οι φώτο έδειχναν τον τύπο γυναίκας που μ αρέσει και οι κριτικές ήταν ενθαρρυντικές. Ήξερα πως είχα μόνο μια ευκαιρία. Θα κατέβαινα Αθήνα, σκαστός από τη κυρά, θα έκανα 500 χλμ πήγαινε - έλα, θα είχα σκεφτεί κάθε δικαιολογία για οποιαδήποτε στραβή για να συναντήσω το μωρό και να κάνω ένα δώρο γενεθλίων στον εαυτό μου.
Κλείνω το ραντεβού από την προηγούμενη κάνω και την επιβεβαίωση φτάνω bill και περιμένω την κοπέλα.
Απο δίπλα μια καριόλα έχει ξεσηκώσει τον όροφο από τα βογγητά της και δεν κρατιέμαι ...
Σαράντα λεπτά πρίν το ραντεβού σκάει μήνυμα, επικοινωνώ με το πρακτορείο και τρώω την πρώτη μεγάλη ξενέρα: Η κοπέλα δεν θα δουλέψει άλλο σήμερα γιατί κάτι της έτυχε. Εντάξει λέω, άνθρωποι είμαστε, στήλτε μου την Χ; την Υ; την Ζ; Δεύτερη ξενέρα: όλες οι κοπέλες είναι κλεισμένες μέχρι πολύ αργά το βράδυ!!! (21 κοπέλες όλο το βράδυ!!!) Δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Είμαι έτοιμος να μπώ στο αυτοκίνητο και να γυρίσω πίσω! Έχω μείνει κυριολεκτικά με το πουλί στο χέρι! όχι λέω, Αφού έκανα τόσο δρόμο θα βρώ μια να γαμήσω. Μπαίνω στο site εντοπίζω 4-5 καλές περιπτώσεις από άλλα γραφεία και παίρνω τηλ. Τρίτη ξενέρα : άλλη να είναι σε άδεια, άλλη κλεισμένη, η άλλη μπορεί στις 4 το πρωί!!! Ρε με δουλεύεται; Έχει συνωμοτήσει το σύμπαν εναντίον μου;;; Στο τέλος θα την παίξω μόνος μου με τις κραυγές της διπλανής;;;
Για να μην σας κουράζω άλλο, διαλέγω μια στην τύχη, χωρίς κριτικές, δεν πέρασα σούπερ αλλά ούτε και χάλια.
Η συμπεριφορά του γραφείου ήταν τουλάχιστον ύποπτη, αν δεν εξυπηρετεί νέους πελάτες ας το έλεγε απο την αρχή. Δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη για όλο το βράδυ;; Με μεγάλη ευγένεια και συγγνώμη απο την μεριά τους πάντως.