NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Το site σας τις τελευταίες μέρες δεν φορτώνει ή φορτώνει με μεγάλη καθυστέρηση. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?
Να περάσω να στο στρώσω το πρόβλημα; Να πάμε και μια απο το κομμωτήριο;Το site σας τις τελευταίες μέρες δεν φορτώνει ή φορτώνει με μεγάλη καθυστέρηση. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?
Το site σας τις τελευταίες μέρες δεν φορτώνει ή φορτώνει με μεγάλη καθυστέρηση. Μόνο σε μένα συμβαίνει αυτό?
Ούτε στα δάχτυλα του ενός χεριού δεν τις μετράω τις “Μούνες”φορτώνει μούνες, για αυτό αργεί!
Όλες μαζί κ η katya μόνη της δε τη φτάνουν . Τρελό μωρό .
Ώπα, τώρα το είδα, θέλω πληροφορίεςΝα περάσω να στο στρώσω το πρόβλημα; Να πάμε και μια απο το κομμωτήριο;
Το site μια χαρά πετάει.
Η θες να σου γνωρίσω το καινούργιο στο avatar μου;
Για να δω ένα μουνί, πάω τρώω και γυρνάω :Sκαι σε μενα μην αγχωνεσαι
ερωτευτηκες κι εσυΌλες μαζί κ η katya μόνη της δε τη φτάνουν . Τρελό μωρό .
ελα κι εσυ στη παρεα μας anatolios δε δαγκωνουμε ειμαστε καλα παιδιαΌλες μαζί κ η katya μόνη της δε τη φτάνουν . Τρελό μωρό .
και στη Μαδαγασκάρη να πάνε θα τις βρει αυτόςελα κι εσυ στη παρεα μας anatolios δε δαγκωνουμε ειμαστε καλα παιδια
ολοι εκτος απο το mindreader
οσες γαμαει την επομενη φευγουν
μακρυα του κι οπου φυγει φυγει οι ντεβουσκεςκαι στη Μαδαγασκάρη να πάνε θα τις βρει αυτός
ερωτευτηκες κι εσυ
Έχει δοκιμάσει κανείς;
...νόμιζα ότι εδώ μέσα μόνο εγώ ερωτεύομαι... ...
...καλησπέρα στην παρέα...
τι θα γινει με τη παρτυ συ ρε λαμογιο;
Με το που τις γαμας σηκωνωντε και φευγουν;;;;