Θέλω να ρωτήσω τους πιο έμπειρους με αφορμή τις πρόσφατες κριτικές για Yulia και Maya αλλά και άλλες κοπέλες από άλλα γραφεία που έχουν διαμετρικά αντίθετες κριτικές αν υπάρχει εξήγηση γι΄αυτό. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι κάποιες κριτικές είναι στημένες (καλές ή κακές), να δεχτώ ότι τα γούστα στο θέμα της εξωτερικής εμφάνισης διαφέρουν (αλλά υπάρχει και σε αυτό όριο) αλλά στις υπηρεσίες ; πως γίνεται μια κριτική να περιγράφει πχ. γλωσσόφιλα, δακτυλοσκοπήσεις, συμμετοχή full της κοπέλας και να διαβάζεις μετά (ή και πριν) άλλη κριτική όπου η ίδια κοπέλα δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά !
[/quote]
Για μενα ειναι πολυ απλο φιλε μου.
Οταν οι γυναικες αυτες απο τα πρωτα ραντεβου αποθεωνοναι απο καποιους αγαπουληδες με δωρακια λουλουδακια και αλλα τετοια και αν ειναι μικρη , οπως η συγκεκριμενη ευκολα καβαλανε το καλαμι και νομιζουν οτι πολυ ευκολα μπορουν να βγαλουν τα ιδια χρηματα με σχεδον καθολου προσπαθεια για να ικανοποιησουν το πελατη .
Η Μaya για εμενα ηταν προκλητικα αδιαφορη στα ορια της αγενειας , αισθανθηκα οτι μου εκανε χαρη που μου ανοιξε την πορτα , ειχε ενα τουπε και ενα υφος οτι εγω ειμαι και καμμια αλλη. με μια γρηγορη ματια στο δωματιο ειδα μικρα σακουλακια απο δωρα απο γνωστα μαγαζια προφανως απο αγαπουληδες. Ισως λοιπν τα πηρε που πηγα με αδεια χερια .....
Αν εκανε την μιση προσπαθεια απο αυτη που εκανα εγω για να σωσουμε την συναντηση ολα θα κυλαγαν μια χαρα .
Σας διαβεβαιω οτι και πεντακαθαρος ημουν, με τις κολωνιες μου τα λιστερινγκ και περιποιημενος , εξαλλου παντα ετσι παω στα ραντεβου σεβομενος τον εαυτο μου αλλα και τις κολελες που επισκεπτομαι καθε φορα.
Μπορει βεβαια να ηταν στις μαυρες της η να ειχε προηγηθει κατι που να της χαλασε την διαθεση, Γι αυτο εξαλλου υπαρχουν και τα ρεπο η και στη χειροτερη μιας και ηταν και incall και δεν με πιβαρυνε με κοστος ξενοδοχειου ας ακυρωνε το ραντεβου αυτη η το γραφειο αν ειχε καταλαβει οτι η μικρη δεν ηταν οκ την καταλληλη στιγμη