jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
χαχαχα ναι λαθος!! νομιζα εννοουσε για την λερι οτι δεν ειπαμε τιποτα!!Οκ φίλε έκανε λάθος προφανώς ο jimiadis !
χαχαχα ναι λαθος!! νομιζα εννοουσε για την λερι οτι δεν ειπαμε τιποτα!!Οκ φίλε έκανε λάθος προφανώς ο jimiadis !
Εγω andy καταλαβα απο το ποςτ του προεδρου οτι τα κανει ολα καλα απλα τα φιλια τα κραταει για τον γκομενοΚαλά όλα αυτά, αλλά αν αξίζει ή όχι δεν κατάλαβα...
Για έμενα συνάντηση χωρίς φιλιά είναι σαν " να μην έγινε " !!
Σωστά !!
Προσωπικά με ενοχλούν περισσότερο κάποια άλλα πράγματα. Και για να σας δώσω πρόχειρα ένα-δυο παραδείγματα:
Γνωστή ανεξάρτητη, όμορφη, καλλίγραμμη, με ομολογουμένως εξαιρετικές υπηρεσίες, και που φιλά βαθιά, διατηρεί ένα τόσο "τουπεδιάρικο" ύφος και έχει μια τόσο "αγενή" συμπεριφορά, που για εμένα αμαυρώνει όλα τα πάρα πάνω.
Επίσης, μια άλλη ανεξάρτητη με σχεδόν διθυραμβικές κριτικές και που ήταν πολύ της μοδός μέχρι προσφάτως, ενώ με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα με το καλησπέρα, μόλις σήκωσε τα χέρια της για να με εναγκαλίσει, με πήρε η μπόχα από τις μασχάλες της.
τη δεύτερη την κατάλαβα και εγώΕννοείται ότι αν υπάρχουν αυτά που αναφέρετε ακυρώνεται ότι έχει να προσφέρει η κοπέλα, κυρίως για την καθαριότητα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Την δεύτερη την κατάλαβα, η πρώτη σε ποια αναφέρεσθε (στείλτε πμ αν δεν σας είναι κόπος).
Εδώ την κατάλαβα κι εγώ που δεν την έχω πάρειτη δεύτερη την κατάλαβα και εγώ
Καμία σχέση. Αν μιλάς για την Valeria ind. Μοσχομυρίζει ολόκληρη. Εξάλλου δεν είναι αλμπάνι.masxales