old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Θετικό το ότι υπάρχουν selfies. Θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε κοπέλα.
Αρνητικό, η τιμή. 170/h με CIF.
Ξεφύγαμε πάλι...
Ετσι. Στη τελικη το βαρος της αποδειξης ειναι σ'αυτον που κανει τον ισχυρισμο. Αλλιως τραβα ν'αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..Εεε... φαινόταν ότι βρώμαγε...
αν ξεκινάει κάποιος με τη φράση
Εχω έγκυρη πληροφόρηση από πολλές πηγές ότι μπλα μπλά...
Αλλά δεν είμαι εγώ που κόλλησα, αλλά πολλοί έμπιστοι φίλοι....
Καραμπινάτες μούφες....
Ετσι. Στη τελικη το βαρος της αποδειξης ειναι σ'αυτον που κανει τον ισχυρισμο. Αλλιως τραβα ν'αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..
προ ημερων δοκιμασα..ψηλη,εντυπωσιακη με τρελες ορεξεις στο κρεβατι,συντομα και κριτικη μου!!
στα αλλα πως ειναι . Φιλια, πιπα ?? Δειχνει πυραυλοςσυναθλητή το link της κοπέλας που έβαλες παραπέμπει σε κοπέλα η οποία ΔΕΝ είναι ψηλή που δεν είναι καν το 1.66 που αναγράφεται. 1.55 και ίσως. Βέβαια κάνει καταπληκτικό anal
δε νομιζω να ειναι 1,66μ..λαθος το υψος νομιζω,την κανω 1,72-1,73μ χωρις το τακουνι..με το τακουνι που φοραγε παραπανω,ναι καταπληκτικο anal,φιλτατε!!συναθλητή το link της κοπέλας που έβαλες παραπέμπει σε κοπέλα η οποία ΔΕΝ είναι ψηλή που δεν είναι καν το 1.66 που αναγράφεται. 1.55 και ίσως. Βέβαια κάνει καταπληκτικό anal
ρωτω και εσας... τα αλλα καλά ??δε νομιζω να ειναι 1,66μ..λαθος το υψος νομιζω,την κανω 1,72-1,73μ χωρις το τακουνι..με το τακουνι που φοραγε παραπανω,ναι καταπληκτικο anal,φιλτατε!!
δε νομιζω να ειναι 1,66μ..λαθος το υψος νομιζω,την κανω 1,72-1,73μ χωρις το τακουνι..με το τακουνι που φοραγε παραπανω,ναι καταπληκτικο anal,φιλτατε!!
στα αλλα πως ειναι . Φιλια, πιπα ?? Δειχνει πυραυλος
δε νομιζω να ειναι 1,66μ..λαθος το υψος νομιζω,την κανω 1,72-1,73μ χωρις το τακουνι..με το τακουνι που φοραγε παραπανω,ναι καταπληκτικο anal,φιλτατε!!
Ζαλίστηκες από τον κώλο οπτασία φίλτατε
Ευτυχώς που το γραφείο απέδειξε άμεσα την κατάσταση της υγείας της...
Και έτσι γαμάμε ελεύθερα το ποιοτικό της κωλί!!!