Χθεσινό 2ωρο outcall με Nathalie. Όμορφη παρουσία για όσους γουστάρουν ψηλές, skinny, με μικρό βυζί και ρόγα χοντρή κάγκελο. Το ξανθό κοντό καρέ μαλλί, τα υπέροχα καστανά μάτια και το ζεστό φωτεινό χαμόγελο σε συνδυασμό με την τέλεια οδοντοστοιχεία πλαισιόνουν το όμορφο πρόσωπό της. Οι φωτό την αδικούν, ειδικά στο πρόσωπο. Τέλεια επικοινωνία με άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Μόνιμη κάτοικος Μιλάνου, κατά το ήμιση Ρωσίδα και πολυταξιδευμένη. Στα αγωνιστικά θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι στενή μα πάρα πολύ στενή. Στα άνω του μεσαίου μεγέθους και πάχους εργαλεία, η χρήση λιπαντικού είναι επιβεβλημένη. Πιστέψτε με όμως, έστω κι αν ακούγεται περίεργο, με το λιπαντικό η αίσθηση αγγίζει το τέλειο. Χωρίς, η δουλειά γίνεται δύσκολη και ειδικά μετά απο 5 λεπτά αισθάνεσαι σαν να τον τρίβεις σε γυαλόχαρτο σφού δεν υγραίνεται ιδιαίτερα εύκολα. Γλωσσόφιλα βαθιά με γλώσσα. Καλύτερη στάση στα 4 όπου ξέρει να στείνεται. Με τρέλανε όταν άρχισε να κουνά τους γλουτούς κυκλικά και να δίνει τον ρυθμό ενω εγώ ήμουν ακίνητος και χάζευα τις κινήσεις της και την δουλεμένη πίσω τρύπα της. Επιχείρησα να την πάρω αλλά ευγενικά μου αρνήθηκε καθώς όπως είπε δεν ήταν έτοιμη. Της αρέσει η περιποίηση στο αιδίο της όπου και εκεί θέλει κόπο και τρόπο για να υγρανθεί. Η πίπα της αρκετά καλή με βαθιές εξάρσεις και πολυ μα πολύ υγρή. Τα δέχεται στο στόμα χωρίς να τα καταπίνει. Προσωπικά το σύνολο με κέρδισε σε σημείο που να σκέφτομαι να ξαναπάρω. Και λέω "σκέφτομαι" γιατί θα ήθελα απο μέρους της μια μεγαλύτερη ζωντάνια στον αγώνα. Δεν είναι παίκτρια πάγκου αλλά ούτε και σέντερφορ. Ίσως λόγο του πρώτου αγώνα που έπαιξε μαζί μου να είχε κάποιες αναστολές.
Για να προλάβω τον αντμίνα θα πω ότι θα ανεβάσω και την σχετική κριτική.