- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
την εχει δοκιμασει κανεις? μία κριτικη μονο βρισκω και αυτή όχι η καλυτερη..
Στην 347σελ εχει ένα σχόλιο για την Dasha ριξε μια ματια.Jamilia ή Dasha κανείς;;
Jamilia, ουδείς εχει δοκιμάσει προφανώς για να μην υπάρχουν κριτικές......Η Dana2 είναι η πρωην Dana (χωρίς αρίθμηση) για την οποία έχω γράψει κριτική από την προηγούμενη φορά. Εισηγουμαι να ενωθούν
Λίγα λόγια για τη Dasha ... Εκπληκτικό σώμα, μαυρισμένο, εξαιρετικό έργο της ρώσικης τέχνης, με στήθος 3άρι, αλλά πεσμένο. Ωραίο πρόσωπο, φτιαγμένα χείλη. Εμφανίστηκε με πολύ ωραίο ντύσιμο, μαύρο δαντελωτό κοντό φόρεμα με ασορτί γόβες. Εργατική, με σεβασμό και ενδιαφέρον για τον πρόσκαιρο σύντροφο της, ευγενική και χαμογελαστή. Διέκρινα κάποιο άγχος, αλλά θα της περάσει γρήγορα. Καλή κοπέλα, θα τα καταφέρει ...
Jamilia ή Dasha κανείς;;
Παιδιά ποια μου προτείνεται Nastya Alexia ή Victoria?
:- Ώχ...κρίμα ρε συΧθες πηρα την πορνοσταρ,μετριες προς κακες εντυπωσεις,απαραδεκτη για τα λεφτα που ζηταει
Χθες πηρα την πορνοσταρ,μετριες προς κακες εντυπωσεις,απαραδεκτη για τα λεφτα που ζηταει
:- Ώχ...κρίμα ρε συ
Αν δεν προλαβαίνεις να ανεβάσεις κριτική,γράψε αν μπορείς έστω δυό λόγια εδώ μέσα.
Αναφορικά με τα κορίτσια του glamour έχω να πω ότι τα περισσότερα είναι 5-10 χρόνια μεγαλύτερα από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.
δηλαδή είναι +20Ο άλλος έγραψε ότι η Εβελίνα +15 κιλά...
Αυτό είναι απάτη...