Xaramofais
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 3.631
- Πόντοι
- 446
Επόμενη άφιξη... Τσιτσιολίνα!!
Επόμενη άφιξη... Τσιτσιολίνα!!
Σκέφτομαι ήττα που θα έχουν φάει όσοι
την πήδαγαν πριν 20 χρόνια με 1κ
Δεν την πήγαινες για ψαράκιΤι σχέση έχει η σημερινή Τζούλια με την Τζούλια πριν απο 20 χρόνια ???
Συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα.
πόσα χρόνια λέτε
Αντε ρε ,εσένα περίμενα να μου το πειςΤι σχέση έχει η σημερινή Τζούλια με την Τζούλια πριν από 20 χρόνια ???
Συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα.
Αντε ρε ,εσένα περίμενα να μου το πεις
ΚλαιωωωωωΔεν την πήγαινες για ψαράκι
Ξέρεις ..
Προς Ιθάκης μεριά
Ναι με τρώει ο κώλος μου
Υπάρχει πιο καμμένος από σένα εδώ μέσαΤι ασχολείσαι και εσύ με τον καμμένο ?
Τι ασχολείσαι και εσύ με τον καμμένο ?
Ρε μαλακες 500 νηματα εχετε φτιαξει για να μαλωσετε εδω βρηκατε?Υπάρχει πιο καμμένος από σένα εδώ μέσα
που κάνει παρένθεση στο κλώνο του
Χαχαχαχχαχχα
Κλαιωωωω.Ρε μαλακες 500 νηματα εχετε φτιαξει για να μαλωσετε εδω βρηκατε?
Να φυγετε να πατε αλλου
Ασε ρε συ τωρα τις αλλες κ βαλε μια φωτο απο το απολυτο μωρο να θυμηθουμε τι ωραια κοριτσακια περασανε απο δω καποτε.....θα πάρει σίγουρα ο Μουφαναδόρ και θα την γαμήσει όπως κανείς άλλος
θα την πλακώσει στα γλωσσόφιλα, λαιμό, αυτιά και στα γλυφομουνοκώλια με το καλημέρα σας και στο καπάκι θα την κολλήσει στον τοίχο, θα την φορμάρει με την πούτσα κάγγελο και θα την πιστονιάσει όλο πάθος όλο τρέλα, η Τζούλια θα σπαρταράει από καύλα και θα γαμιέται δίχως αύριο, μιλάμε η γκόμενα θα τρελλαθεί με το γαμήσι, γιατί ως γνωστόν ο Μουφαναδόρ γαμάει υπέροχα, και όταν θα φύγει από το δωμάτιο η Τζούλια φυσικά θα έχει ένα χαμόγελο στα χείλη...
Ποια λες εσύ? Εγώ το είπα να ψηφίσουμε αλλά δε με ακούτε!το απολυτο μωρο
Τι ασχολείσαι και εσύ με τον καμμένο ?
Αν δεν το κατάλαβες, τον τρολάρω. Αυτός δεν το κατάλαβε!
Ηταν μουναρος και οχι πρεζακι. Και αν το σκεφτεις πηδαγες 20 χρόνο μοντελο και οχι 40χρονο καμμενο πορνιδιο.Σκέφτομαι ήττα που θα έχουν φάει όσοι
την πήδαγαν πριν 20 χρόνια με 1κ
Λόλα Λόλα να ένα μήλοΑσε ρε συ τωρα τις αλλες κ βαλε μια φωτο απο το απολυτο μωρο να θυμηθουμε τι ωραια κοριτσακια περασανε απο δω καποτε.....