lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Από αυτή ξέρουμε τίποτα;
Μήπως έχει έρθει με άλλο όνομα .Σε κάτι σελφι δείχνει πολύ καλή
Από αυτή ξέρουμε τίποτα;
Συναγωνιστές, ποιές προτείνετε αυτήν την περίοδο;
Είμαι από Ρόδο και δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα. Αν ήξερα, φυσικά και θα έγραφα. Αν θες, πες μου την γνώμη σου. Ένα καλό θέλω και φεύγω πίσω έτσι κι αλλιώς2 χρόνια εισαι στο σιτε και δεν εχεις προσφέρει απολύτως τίποτα. Μηπως εκτος απτο να σπας μπάλες στο να ρωτας , να κοιταξεις να φυτρώσεις και 2 μπαλες δικές σου να παρεις κανα ρίσκο να δεις καμια κ μετά να πεις κ δυο λογάκια εδώ;;; λέω εγω τώρα.
Πολλοι χαβαλέδες μαζεύτηκαν εδω μου φαίνεται.
Γράψε μας γιαυτες που γάμησες στην Ρόδο.Συναγωνιστές, ποιές προτείνετε αυτήν την περίοδο;;
Είμαι από Ρόδο και δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα. Αν ήξερα, φυσικά και θα έγραφα. Αν θες, πες μου την γνώμη σου. Ένα καλό θέλω και φεύγω πίσω έτσι κι αλλιώς
να πας να δούμε κι εμείς μετά από καιρό μια κριτική σκέτο ποίημαΑπό αυτή ξέρουμε τίποτα;
Μήπως έχει έρθει με άλλο όνομα .Σε κάτι σελφι δείχνει πολύ καλή
κάποιος έχει δει την Φραντζέσκα σε αυτό το τουρ;;;;
κάτι φρέσκο γιατί είναι στο bucket μου
Όπως το είπεςΧα χα χα το κορμί!!!
Ωραια το παιζω ασο τελικο τοτε, μη με στειλεις κουβαLove αναμτεδψση αγώνα μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δηλώνω ερωτευμένος !!!!
Πρέπει να γίνει χοντρή Μάλακια για να ανετράπη το σκορ .
Ψηλό γλυκό χαμόγελο , α κωλο αλλά ένα βυζακι ποίημα .
Στον αγώνα βάζω 9,6 απίστευτα καυλωτικες γκριμάτσες και φωνούλες , ψεύτικες αληθινές δεν ξέρω αλλά σχεδόν τέλεια !!!
Συνεχίζουμε την αναμετάδοση μετά το πέρες του αγώνα
Άσσος καρφωτός συνάδελφε , 10/10 από εμένα ελπίζω να μην καει το κοριτσι γιατί από ότι βλέπω πάει κοπίδια , εκαστε και 3 λεπτά παραπάνω και τα κινητά χτυπούσαν σαν καμπάνες την ανάστασηΩραια το παιζω ασο τελικο τοτε, μη με στειλεις κουβα
Περίμενα μιλφέιγ τελικά εκσασε ένα άκρως ερωτεύσιμη πιπινάκι . Αγαπουληδες με προσοχή .
Ναι μου είπε 23 στα 24 και την πίστεψαΠιπινάκι η ψηλή;
Άσσος καρφωτός συνάδελφε , 10/10 από εμένα ελπίζω να μην καει το κοριτσι γιατί από ότι βλέπω πάει κοπίδια , εκαστε και 3 λεπτά παραπάνω και τα κινητά χτυπούσαν σαν καμπάνες την ανάσταση
Νομίζω ήδη πάει κοπίδια το κοριτσι συνάδελφε . Βλέπω να φεύγει με πατερίτσες από ΕλλάδαΜετά από αυτά που έγραψες την βλέπω fully booked