Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.391
- Πόντοι
- 46.423
Σε σχέση με το δεύτερο της τουρ, ναι.
Μη πω ότι της πάει αυτός ο σωματότυπος.
Φεύγει οσονούπω.
Έτσι.
Μια χαρά σωματάκι έχει.
Σε σχέση με το δεύτερο της τουρ, ναι.
Φεύγει οσονούπω.
Σε σχεση με τις φωτό για εμας που δεν την εχουμε δει ακόμα|?Σε σχέση με το δεύτερο της τουρ, ναι.
Φεύγει οσονούπω.
Σε σχεση με τις φωτό για εμας που δεν την εχουμε δει ακόμα|?
Μην σκασει και μου βγει Ιλονα
Το κορμί των φωτογραφιών δεν είναι σίγουρα, και ούτε έχει αυτό το πρόσωπο με γωνίες, ένα νόρμαλ λαχταριστό σώμα έχει με πιασιματάκια εκεί που πρέπει. Το στήθος σφιχτό και προκλητικό.
Στα θετικά ότι χάνεσαι στα μάτια της.
Μόλις απάντησες μόνος σου στο ερώτημα σου . Δεν είναι σίγουρα το κορμί των φωτο δεν έχει γωνιές το πρόσωπο της κ έχει πιασίματα εκει που πρέπει .Με κάλυψες σε όλα .Το κορμί των φωτογραφιών δεν είναι σίγουρα, και ούτε έχει αυτό το πρόσωπο με γωνίες, ένα νόρμαλ λαχταριστό σώμα έχει με πιασιματάκια εκεί που πρέπει. Το στήθος σφιχτό και προκλητικό.
Στα θετικά ότι χάνεσαι στα μάτια της.
Μόλις απάντησες μόνος σου στο ερώτημα σου . Δεν είναι σίγουρα το κορμί των φωτο δεν έχει γωνιές το πρόσωπο της κ έχει πιασίματα εκει που πρέπει .Με κάλυψες σε όλα .
Τώρα το χάνεσαι στα ματια της σορρυ κιόλας να πηδήξω πάω όχι να κανω ματάκια μαζί της .
Το δεκάρι του 1 tour έχει γίνει 7αρι και με ακόμα περισσότερο τουπέ … στη διαθεση σου για ότι άλλη πικάντικη πληροφορία θες για τη Vera . Ξεκωληστε λίγο με τη προσωπολατρεία στις βιζιτες .
Δηλαδή ρε μεγαλε μια γυναικα που ήρθε μοντέλο κ έχει γίνει με φουσκωμένα μάγουλα έχει στρογγυλέψει το πρόσωπο της κ έχει πάρει κιλά σε όλο το σωμα πως να τη πω ? Άντε οκ ημιχοντρη αν σε καλύπτει καλύτερα . Ας μπουν πρόσφατες photos της να δούμε λοιπόν το πριν κ το μετά . Δεν είπα ότι κάποιοι να μη την πάρουν . Για τα δικά μου γούστα είναι Χ απλά πράγματα . Χάσου τώρα από τα ματια μου κ πήγαινε στης Vera (πλακα κάνω )Εδώ σχολιάσαμε ότι χοντρή δεν είναι με τίποτα, όπως μας διατυμπανίζεις.
Εγώ δεν είδα κανένα τουπέ.
Από το σχόλιό σου, όπως το έχεις γράψει, καταλαβαίνει κάποιος πως την είδες και σε αυτό το τουρ, παρότι είχες απογοητευτεί από την προηγούμενη εμπειρία μαζί της.Μόλις απάντησες μόνος σου στο ερώτημα σου . Δεν είναι σίγουρα το κορμί των φωτο δεν έχει γωνιές το πρόσωπο της κ έχει πιασίματα εκει που πρέπει .Με κάλυψες σε όλα .
Τώρα το χάνεσαι στα ματια της σορρυ κιόλας να πηδήξω πάω όχι να κανω ματάκια μαζί της .
Το δεκάρι του 1 tour έχει γίνει 7αρι και με ακόμα περισσότερο τουπέ … στη διαθεση σου για ότι άλλη πικάντικη πληροφορία θες για τη Vera . Ξεκωληστε λίγο με τη προσωπολατρεία στις βιζιτες .
Δηλαδή ρε μεγαλε μια γυναικα που ήρθε μοντέλο κ έχει γίνει με φουσκωμένα μάγουλα έχει στρογγυλέψει το πρόσωπο της κ έχει πάρει κιλά σε όλο το σωμα πως να τη πω ? Άντε οκ ημιχοντρη αν σε καλύπτει καλύτερα . Ας μπουν πρόσφατες photos της να δούμε λοιπόν το πριν κ το μετά . Δεν είπα ότι κάποιοι να μη την πάρουν . Για τα δικά μου γούστα είναι Χ απλά πράγματα . Χάσου τώρα από τα ματια μου κ πήγαινε στης Vera (πλακα κάνω )
Σε σχεση με τις φωτο , στο προηγουμενο τουρ ηταν αρκετα συν στα κιλα. Τωρα λενε αδυνατησε...Σε σχεση με τις φωτό για εμας που δεν την εχουμε δει ακόμα|?
Μην σκασει και μου βγει Ιλονα
Όμορφη είναι σίγουρα και πολύ τυπάκι. Τώρα αν θέλει κάποιος να τη συναντήσει για να διαπιστώσει τα κιλά της, ας το κάνει, πάντως ημίχοντρη δεν είναι.
Για να θέσω ένα μέτρο σύγκρισης, θα την συνέκρινα με την Demi, που μια χαρά σωματάκι είχε με όμορφο στήθος.
Φεύγει σύντομα αλλά θα έρθει πάλι ίσως προς το τέλος του έτους.
Θα επιστρέψει;H μητέρα των δράκων;
Έτσι μου είπε ένα μωράκι. Τωρα αναμένουμε.Θα επιστρέψει;
Έτσι μου είπε ένα μωράκι. Τωρα αναμένουμε.
Αχ ναι αυτή η δασκάλαΗ δασκάλα της; Λογικά θα επιστρέψει με το πρώτο σχολικό κουδούνι.