jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ρε μονο σε μενα γινονται αυτα ρε πουστη μου?
τα εχω κανει ολα αυτα που λες αλλα ματαια
ρε μονο σε μενα γινονται αυτα ρε πουστη μου?
τα εχω κανει ολα αυτα που λες αλλα ματαια
δευτερη ή τριτη φορα μου το κανει και θελω να δω την ΚΙRA καλυτερα.
εσυ κιρα
εγω κερρυ
κ μετα παμε για φαι
μπες ρε και δες προγραμμα και τιμη και στειλε πμ. και αν εχει εξτραδακια γιατι δε τα γουσταρω
τα γνωστα 140
cim
αλλα δεν δινει ποπουδακο
ατυχησες
δε με νοιαζει για πισω κινηση. 140 ολα κομπλε? εξτρα ειναι το cim?
o ναι
cim δεν το χει εξτρα
cif extra
οκ ευχαριστω μαν
Θα προσπαθήσω να περιγράψω για μια ακόμα φορα την εμπειρία μου από τη δικια μου οπτική γωνια, όσο ποιο αντικειμενικά μπορώ.
Εμφάνιση - 7
Ψιλή κοπέλα 1.80 - 26/27 ετών...γλυκιά και ευχάριστη σαν παρουσια αρκετά κοντά στις φωτογραφίες χωρίς όμως αυτή τη lamsh και τη νεανικότητα. Με καλή διάθεση και χαμογελαστό προσωπάκι. Σώμα αγύμναστο και σίγουρα όχι αυτό το modele των φωτογραφιών, χωρίς όμως να είναι απωθητικό.
Επικοινωνία - 4
Μηδενική γνώση Αγγλικών το οποιο δημιουργεί μια αμηχανία στα προκαταρκτικά...το οποιο βεβαια εξαφανίζεται μόλις ξεκινήσει η όλη διαδικασία
Καθαριότητα - 9
Πεντακάθαρη έκανε μπάνιο πριν και μετά φροντίζοντας να μην σπαταλήσει χρόνο αλλα και χωρίς περάστε σκουπίστε τελειώσατε. Πολύ ευχάριστη μυρωδιά και χρυσή αντισηπτικού στόματος πριν και μετά την πράξη.
SEX - 8
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η διάθεση της, χωρίς χάσιμο χρόνου ξεκίνησε σε μια GFE κατάσταση για να περάσει σε γρήγορες αλλαγές ταχύτητας κατά τη διάρκεια του sex. Συμμετέχει κανονικά χωρίς να προσποιείται και σου δίνει μια παρα πολύ καλή αίσθηση άνεσης και μπορείς να το απολαύσεις.
Εκεί όμως που θέλω να καταλήξω είναι ότι βλέπεις μια κοπέλα στις φωτογραφίες της τάξεως του +10! και καταλήγεις να συνευρίσκεσαι με μια κοπέλα -7/+6...γιατί όταν τελειώσεις και αρχίζεις και σκέπτεσαι πάλι με το πάνω το κεφάλι διερωτάσαι αν τελικά αυτό άξιζε....
Παραθέτω λοιπόν εδώ τη κριτική και αναμένω να δω πως θα λύσουμε το πρόβλημα...
δοκίμασε εναλλακτικά να την ανεβάσεις με άλλο browser
επιπρόσθετα πριν την ανεβάσεις, απενεργοποίησε όλα τα προγράμματα προστασίας που έχεις στον υπολογιστή σου (antivirus, firewall κτλ)
με ένα από αυτά τα δυο θα παίξει