Antonis78
Προμότορας
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2018
- Like
- 4.853
τα παράπονα σου στο σειρηνάκη και στα ζαχαρένια μωράπω ρε φιλε πηξαμε στις πορνοσταρ πως θα μπορεσουμε να τις διαχειριστουμε τοσες πολλες
τα παράπονα σου στο σειρηνάκη και στα ζαχαρένια μωράπω ρε φιλε πηξαμε στις πορνοσταρ πως θα μπορεσουμε να τις διαχειριστουμε τοσες πολλες
γιατί σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες πας γαμιώνταςναι αν θες να πηγαίνεις σαν κότα μέσα στην κίνηση...
Μα δε φταινε αυτοι μεροκαματο δινουν , απλα οι κοπελες το παιρνουν πανω τουςτα παράπονα σου στο σειρηνάκη και στα ζαχαρένια μωρά
Μα δε φταινε αυτοι μεροκαματο δινουν , απλα οι κοπελες το παιρνουν πανω τους
σαν να λεμε αλλαξα μια λαμπα στο σπιτι μου και εγινα ηλεκτρολογος
και αυτές σε λένε τότεΜα δε φταινε αυτοι μεροκαματο δινουν , απλα οι κοπελες το παιρνουν πανω τους
σαν να λεμε αλλαξα μια λαμπα στο σπιτι μου και εγινα ηλεκτρολογος
Παλι καλα που το πιασες το νοημα, οτι δηλωσεις εισαι εδωκαι αυτές σε λένε τότε
έλα να με αλλάξεις τα φώτα
πωωωω ο άτιμος σήμερα ζωγραφίζω
δηλώνω ζωγράφος
Αν έχεις πάει για incall ξέρεις και το δωμάτιο που έχει γίνει η φωτογράφησηΑπό πού το συμπεραίνεις;
Ποια Σάσα;γιατί έχει δυο τρεις...Τι εκφυλη γκομενα είναι αυτή η Σασα γαμω τα πρεκια μου.
Μπράβο όχι μπράβο. Δεν γράφω κριτική γιατί έχει τόσες απλά ένα μπράβο και πάλι. Εύγε.
6Ποια Σάσα;γιατί έχει δυο τρεις...
Σε βλέπω να τις βλέπεις με τη σειρά6
Αν και για την άλλη το κοντοπουτανο με τις βυζαρες εχω ακούσει δυνατά λόγια αλλά δεν έχω σφίξει ακόμα, θα γίνει κ αυτό
Την άλλη με τα ραστα δεν έχω ιδέα.
Και από τη Dasha…?Για τη Sasha 6 τα έχουμε ξαναπεί. Είναι η καλύτερη του γκλάμουρ.
Paris glamour, Parisian elegance.
Ένα πολύ όμορφο και κομψό κορίτσι στις υπηρεσίες σας. Και τι υπηρεσίες. Όχι τοπ επιπέδου αλλά προσπαθεί πολύ για το καλύτερο και τα καταφέρνει πολύ καλά και αυτό την τιμά.
Μια σχετική απειρία την έχει, αλλά εκπέμπει τόση χαρά, που θυμίζει αρκετά την Stefania από το ίδιο γραφείο, με πολλαπλάσιες υπηρεσίες.
Φερθείτε της όμορφα και θα δείτε ένα ρομαντικό κορίτσι που θέλει έρωτα σε υψηλές στροφές. Αμφιβάλλω αν όσοι την συνάντησαν της φέρθηκαν όμορφα, γιατί διέκρινα μια ελαφριά απελπισία στα μάτια της.
Στον επαγγελματισμό παίρνει σχεδόν άριστα.
Φωτογραφίες ακριβέστατες.
Μάλλον πρόκειται για κομήτη που θα περάσει και τέλος.
Και από τη Dasha…?
Μάζεψε τα σάλια σου ρε μπούλη...UPDATE:
Τιμήθηκε το κωλαράκι της, πάρα πολύ δύσκολη σε βαθμό να μην ξέρει πώς γίνεται, αλλά το καταφέραμε κι αυτό και ήταν υπέροχη, χωρίς ατυχήματα.
Της αρέσει κατά βάθος.
Θα έρθει πάλι κατά τη δήλωση της.
Τα σέβη μου.
ΥΓ: @antisthenis υποθέτω κριτική δυο μέρες μετά, με βελτιωμένες υπηρεσίες, δεν είναι στους κανόνες;
Μάζεψε τα σάλια σου ρε μπούλη...
Κρίμα να μην έχω και εγώ 200 ευρώΜη ζηλεύεις αγαπητέ.
Απόλυτα κιόλας! Έλα ρε συ! Με εκπλήσσεις…Απόλυτα
Τι εκφυλη γκομενα είναι αυτή η Σασα γαμω τα πρεκια μου.
Μπράβο όχι μπράβο. Δεν γράφω κριτική γιατί έχει τόσες απλά ένα μπράβο και πάλι. Εύγε.