SuggarDaddy7
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2022
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Το θέμα είναι να πεθάνουμε πανω στην μάχη
Το θέμα είναι να μην πεθάνουμε κουφάλες!Το θέμα είναι να πεθάνουμε πανω στην μάχη
Θα φέρω την Dasha και την Sasha να σε αναστήσουν αγορίνα μουΤο θέμα είναι να μην πεθάνουμε κουφάλες!
φέρε και την Masha αλλοιώς δουλειά δεν γίνεται!Θα φέρω την Dasha και την Sasha να σε αναστήσουν αγορίνα μου
Sugar πηγες τελικα η ακομα το σκεφτεσαι?Θα φέρω την Dasha και την Sasha να σε αναστήσουν αγορίνα μου
Λόγω ανωτέρας βίας δεν κατάφερα να συναντήσω κάποια,χώρισε ένας φίλος μου και την βγάλαμε στο Άθενς Κουίνς.Πιστευω αυτή την εβδομάδα να συναντήσω μια από τις δύοSugar πηγες τελικα η ακομα το σκεφτεσαι?
Ώρα είναι να μου πεις ότι σε φωνάζουν Κυριάκο!Θα πεθανουμε ολοι!!
Δε θα μεινει κολυμπυθροξυλο!! Πανδημιες, πολεμοι, πλημμυρες, πυρκαγιες.... Ενας σεισμος λειπει κ μετα "αμωμοι εν οδω αλληλουια".....
Θεριό ανήμερο ...
Στην 7η φωτογραφία με την άσπρη ζακέτα δυστυχώς φαίνεται ότι είναι 1,50 και με πόδια σαν ταυράκι.
Απο τις καλύτερες επενδύσεις αυτή την εποχή!
Βλέπεται τι γίνεται παγκοσμίως και που να δείτε τι έπεται!
Οπότε καλυτέρα να επενδύσουμε σε αναμνήσεις για να θυμόμαστε
όταν μας περνάν καθετήρα σιλικόνης νο22!!
Τρομερά αντανακλαστικά κατέβηκε η φωτογραφία που είπα...Στην 7η φωτογραφία με την άσπρη ζακέτα δυστυχώς φαίνεται ότι είναι 1,50 και με πόδια σαν ταυράκι.
Μάλλον ξέχασαν να την φωτοσοπαρουν όσο έπρεπε αυτή την φωτογραφία.
Εδώ να σας δω τους κασκαντέρ!
Εγώ πάντως δεν
απαραδεκτοιΚαλά μας ξέχασαν στο τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου, κλείνω συνάντηση και μου δίνουν αναλυτικές πληροφορίες σαν να ήμουν newbie ...
εισαι αετος!Τρομερά αντανακλαστικά κατέβηκε η φωτογραφία που είπα...
Αν δε κάνω λάθος άλλαξαν και τη καρτέλα της με άλλες photos από αυτές που ήταν πρινεισαι αετος!
Το εχετε παρεξηγησει ρε σεις το παλληκαρι.... Δε λεω, απο τοτε που ανελαβε εχουν γινει πολλα, αλλα το ηφαιστειο της Σαντορινης παραμενει ανενεργο.... Ωχ... Λες ????Ώρα είναι να μου πεις ότι σε φωνάζουν Κυριάκο!
Ανενεργό?Το εχετε παρεξηγησει ρε σεις το παλληκαρι.... Δε λεω, απο τοτε που ανελαβε εχουν γινει πολλα, αλλα το ηφαιστειο της Σαντορινης παραμενει ανενεργο.... Ωχ... Λες ????
Οχι πια....Ανενεργό?
Είσαι σίγουρος?