Αγουρα φαίνονται.Οκ δεν αξίζουν τα μικρά.
Εγω περιμένω την MILFARA μου που θα ερθει απο εβδομαδα.
Αγουρα φαίνονται.Οκ δεν αξίζουν τα μικρά.
Aπ οτι φαινεται καπου στραβωσε η δουλεια για να γραφεις αρνητικα για τις κοπελες ,Maria & Maya δυστυχώς από εμένα παίρνουν άκυρο λόγω συμπεριφοράς.
Την Maria την είχα δει ως Freya σε άλλο γραφείο με πολύ θετική εντύπωση, θα μπορούσε να γίνει η νέα Slava 6. Αλλά συμπεριφέρεται πολύ φοβισμένα και ορισμένα πράγματα της φαίνονται περίεργα.
Η Maya επίσης θετική εντύπωση αλλά κι αυτή έχει περίεργη συμπεριφορά.
Αδυνατούν να διαχειριστούν το καλούπι που καλούνται να φορέσουν και να προσαρμοστούν στον κάθε πελάτη. Κρίμα.
Αξίζει να τις δείτε για μια φορά.
Aπ οτι φαινεται καπου στραβωσε η δουλεια για να γραφεις αρνητικα για τις κοπελες ,
μαλλον το μαρουλι σου και η γοητεια σου δεν ηταν αρκετα ωστε να καταφερεις κατι παραπανω,
μαλλον θα αρνηθηκαν καποια εξοδο μαζι σου στον αστερα βουλιαγμενης, δεν εξηγειται αλλιως
Καλα απολυτο δικιο δεν εχει μη τα ισωπεδωνουμε ολα , αν του κανει μια σαλιαριζει και αν η ιδια δε του κανει την επομενη μερα κιολας την θαβειέχει απόλυτο δίκιο την έχω δει 4 φορές με επιδεινουμενη συμπεριφορά απο πολύ καλή σε καλή, μέτρια και κακή.
Αναμενόμενο από αυτή την ηλικία αλλά την τελευταία φορά ξεπέρασε κάθε όριο.
Μπορεί για καποιον άλλο να είναι σταθερά καλή και συμφωνώ πως για μια φορά αξίζει αλλά έχω διασταυρωσει ότι ακολουθεί αυτο το behavioural pattern και με καποιον άλλο που τη συνάντησε μερικές φορές.
Καλά και συ μόνο 4 φορες; πάρτην και μια 5η να δούμε πόσο χάλια θα καταντήσει!έχει απόλυτο δίκιο την έχω δει 4 φορές με επιδεινουμενη συμπεριφορά απο πολύ καλή σε καλή, μέτρια και κακή.
Αναμενόμενο από αυτή την ηλικία αλλά την τελευταία φορά ξεπέρασε κάθε όριο.
Μπορεί για καποιον άλλο να είναι σταθερά καλή και συμφωνώ πως για μια φορά αξίζει αλλά έχω διασταυρωσει ότι ακολουθεί αυτο το behavioural pattern και με καποιον άλλο που τη συνάντησε μερικές φορές.
Την 5η θα πει τι θελει παλι αυτος και με παιρνει? θα τον δει απο το ματακι και δεν θα ανοιξει την πορταΚαλά και συ μόνο 4 φορες; πάρτην και μια 5η να δούμε πόσο χάλια θα καταντήσει!
Καλα απολυτο δικιο δεν εχει μη τα ισωπεδωνουμε ολα , αν του κανει μια σαλιαριζει και αν η ιδια δε του κανει την επομενη μερα κιολας την θαβει
αυτος κ ο κλωνος του ειναι πολυ σταθεροι στις αποψεις τους να ξερεις
Το μονο που μπορει να γινει ειναι να μη αποδιδει και να πεφτει η αποδοση με τον καιρο , τωρα ο φιλος μας επισης ψαχνει να βρει σοβαροτητα σε ενα 20χρονο, οποτε κατι δεν παει καλα
και αυτο με τα καλουπια δεν ταιριαζουν ολοι με ολους με καποιους μια κοπελα θα ταιριαξει περισσοτερο και με αλλους λιγοτερο
Βαλε και την Dida στη μαύρη λίστα...Φίλε μου Μαρια πρωην Freya ειχες πει τα καλυτερα και την υπερασπιζόσουνα σε άλλους που την κράζανε τι έγινε τώρα;
Γενικά είσαι εκεινος που απαντάει σε όλους , έχει πληφορίες που φωνάζει σε κάθε ποστ ότι έχει αλλά ΔΕΝ μπορει να μοιραστέί μαζί μας.
Γράφεις νουβελες για κάθε συνάντηση που έχεις κάνει.
Μας λές ποια θα έρθει ποια θα φυγει και ξέρεις παρασκήνια κλπ.
Αλλα τώρα σου ξυνησαν η Μαγια με την Μαρια που ειναι μικρές.
Δεν εχω καταλάβει εάν εισαι προμότορας ή σου χει κάτσει προσφατα χαρτι που θες να ξοδέψεις ή εισαι κάποιου γραφείου υπάλληλος ή απλώς εισαι ενας τυπος που θεωρει κοινωνική καταξίωση να ειναι σε κάθε τοπικ σε καθε ποστ αυτου του site και να μιλάει ως ειδήμονας.
Με τσιγκλησε πολύ άσχημα το ότι γύρισες την μπιφτέκα έτσι με τα 2 αυτα κορίτσια.
Και ξερεις γιατί??? Γιατι κάτι θα ζητησες απο τις 2 και φαντάστηκες ότι 19 αυτες και μεγαλύτερος εσυ (αν υποθέσουμε ότι εισαι του 1989) άρα θα τις κατάφερνες.
Έφαγες πόρτα και τωρα βγαζεις λιγο λιγπ χολή.
Ντροπή.
Βουνε ο συναδελφος @FIDEL Sk ειπε το πιο πιθανο σεναριο,Κι εσύ τι είσαι, ο προμότορας της;
Δεν την έθαψα, απλά είπα ότι έχει κακή συμπεριφορά.
Και η Maya το ίδιο αλλά δεν την έθαψα.
Δεν πειράζει, ας είναι καλά τα κορίτσια να πάνε στον επόμενο.
@alkis-petinis χρήσιμο το σχόλιο σου.
Βαλε και την Dida στη μαύρη λίστα...
Βουνε ο συναδελφος @FIDEL Sk ειπε το πιο πιθανο σεναριο,
μη βγαζεις χολη σα 5χρονο κακομαθημενο επειδη δε σου κατσε φαση με τις 2 κοπελες δεξου την ηττα σου
''Που πήγε το θωρηκτό Dida? Το βαρύ πυροβολικό από τη Μόσχα''Εσένα σε έχουμε καταλάβει.
Οπότε δε σχολιάζω.
Η Dida που κολλάει;
Εγω λεω αυτα που βλεπω, δεν εισαι καθολου αξιοπιστος απλα ετυχε τωρα και βρεθηκε αυτο το διδυμο ,Δεν βγάζω χολή, απλά είπα για περίεργη συμπεριφορά.
Από κει και πέρα είπα ότι αξίζει κανείς να τις δει έστω μια φορά.
Εσύ βλέπεις χολές κακομαθημένων.
Εσύ γιατί επιμένεις να τις υπερασπίζεσαι, δεν το καταλαβαίνω.
Και στον άλλον απαξιώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι σκοπούς έχει.
Ρε ανόητο αμέα.Δεν βγάζω χολή, απλά είπα για περίεργη συμπεριφορά.
Από κει και πέρα είπα ότι αξίζει κανείς να τις δει έστω μια φορά.
Εσύ βλέπεις χολές κακομαθημένων.
Εσύ γιατί επιμένεις να τις υπερασπίζεσαι, δεν το καταλαβαίνω.
Και στον άλλον απαξιώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω τι σκοπούς έχει.