Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.046
- Πόντοι
- 10.446
Δεν εχει πουτανες σημερα.... Παμε Helloween για να τα κανουμε εκει πουτανα... Εκτος κ βρεξει κ γινουμε εμεις πουτανα!! Αντε να θυμηθουμε λιγο τα νιατα μας!!
Έτσι έλεγα και εγώ για μια, με καλές φωτογραφίες, μέχρι που την συνάντησα και δεν ήξερα που να κρυφτό. Όχι δεν έγραψα κριτική, ήθελα να δω ποιος θα την προμοτάρει. Η κοπέλα εξαφανίστηκε μετά από μέρες.Κάτι μου λέει πως οι φωτογραφίες δεν έχουν πολύ επεξεργασία εδώ...
Αυτή η αναβάθμιση στο ρόστερ φοβάμαι ότι θα καθυστερήσει. Έχουν βολευτεί τα γραφεία με «λατίνες» και «επαναλαμβανόμενες» η τιμές δεν δικαιολογούν άφιξης από Ρωσία, εκτός σπάνιων περιπτώσεων.Απο τα συμφραζόμενα... Χαχαχα
Καλη συνέχεια στην συλλογη εμπειριων..
Και το ροστερ οκ δεν ειναι top αλλα ελπιζουμε σε upgrade συντομα.. Ειναι κοριτσια σταθερης αξιας καποια βεβαια γνωστα... Οποτε ας δουμε στην συνεχεια
Από της σαραντάμια κοπέλες μόνο 5 είναι λατινεςΤιποτα παιδες πηξαμε στις λατινες
Εγω παντως κανω αποχη.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΛΑΤΙΝΕΣ!!!!
Οι υπόλοιπες 30 περσινά ξινά σταφύλια οι μεταγραφές από αλλά γραφεία, και 2-3 νέες έγραφες.Από της σαραντάμια κοπέλες μόνο 5 είναι λατινες
Έτσι έλεγα και εγώ για μια, με καλές φωτογραφίες, μέχρι που την συνάντησα και δεν ήξερα που να κρυφτό. Όχι δεν έγραψα κριτική, ήθελα να δω ποιος θα την προμοτάρει. Η κοπέλα εξαφανίστηκε μετά από μέρες.
Ήταν πριν κάτι μήνες εδώ. Τότε είχα ενημερώσει στο νήμα. Και σε κάποιους με pm.Και γιατί δεν λες ποια είναι, να γνωρίζουμε κι εμείς.
Η σοφια πηγαινοερχεται αλλα δεν εχει γραψει κανενας κατι
για να φαίνεται στραβόφατσα στις προμο φωτό... φαντάσου στην πραγματικότητα...Θα συμφωνήσω αλλά έιναι λίγο στραβομούτσουνη η ρουφιάνα.. Μπορεί να αλλάζει τελείως βέβαια όταν γαμιέται αλλά μια "στραβόφατσα" την έχει!
Πολύ κορμάρα η σοφίαΗ σοφια πηγαινοερχεται αλλα δεν εχει γραψει κανενας κατι
Η σοφια πηγαινοερχεται αλλα δεν εχει γραψει κανενας κατι
Προηγουνται αλλες στη λισταΕ γράψε εσύ να μάθουμε κι εμείς.