Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
Κάτσε και θα δείξει...Λες να είναι επιθετικό μιλφΟχι.. Εννοω μπορει να σε φαει....
Κάτσε και θα δείξει...Λες να είναι επιθετικό μιλφΟχι.. Εννοω μπορει να σε φαει....
Την έχω δει να βγαινει απτο Bill με μακρυ ξανθο μαλλί. Μούναρος ήταν , στο κρεβάτι δεν ξερω αν λεει κάτι.Πολύς ντόρος για το τίποτα...
Εμένα πάλι μου φαίνεται λίγο κακομοίρα...Την έχω δει να βγαινει απτο Bill με μακρυ ξανθο μαλλί. Μούναρος ήταν , στο κρεβάτι δεν ξερω αν λεει κάτι.
Εμένα πάλι μου φαίνεται λίγο κακομοίρα...
Οχι ρε.. Με παρεξηγησες... Εννοω οποιος τολμαει ας παει... Εγω σκιαζομαι μη με φαει....φαίνεται πολύ δυνατή καριόλα και με ωραίες υπηρεσίες
γράψε και καμιά κριτική όμως ρε παικτη
Δαγκωνει νομιζω... Πρεπει να εχεις κανει εμβολιο....Κάτσε και θα δείξει...Λες να είναι επιθετικό μιλφ
Την γνωρίζεις αρκετά καλά... εσύ και η μισή Αθήνα ... μεγάλο κατόρθωμα... Εγώ απλά σχολιάζω τις φωτογραφίες της ...Εμένα δεν μου αρέσει το σχόλιό σου.
Αναρωτιέμαι αν την έχεις συναντήσει ???
Δεν είναι καθόλου κακομοίρα και μάλιστα είναι πολύ φιλική και πολύ πλακατζού.
Χωρίς παρεξήγηση.
Απλώς τυχαίνει και την γνωρίζω αρκετά καλά.
Την γνωρίζεις αρκετά καλά... εσύ και η μισή Αθήνα ... μεγάλο κατόρθωμα... Εγώ απλά σχολιάζω τις φωτογραφίες της ...
Όχι... και ούτε πρόκειταιΟk
Την έχεις συναντήσει όμως ?
Όχι... και ούτε πρόκειται
Επειδη δεν δειχνει κοιλιτσα στις φωτο κ στην καρτελα λεει 63 κιλα δλδ βαλε κι αλλο, φοβαμαι πως κανει πολλες χαψιες αυτη...Vladislava απλά . Ποσο καυλα όνομα . Κατι kellly ,likaglikes , στελλομαριες τις κανει μια χαψιά ….
Πλακατζου εννοείς το ηλιθιο γελιο σε οτι της ελεγες;Εμένα δεν μου αρέσει το σχόλιό σου.
Αναρωτιέμαι αν την έχεις συναντήσει ???
Δεν είναι καθόλου κακομοίρα και μάλιστα είναι πολύ φιλική και πολύ πλακατζού.
Χωρίς παρεξήγηση.
Απλώς τυχαίνει και την γνωρίζω αρκετά καλά.
Τι ήπιες πρωινιατικο . Θέλω και εγώ!Καιρός αίθριος
Και διάθεση στα ύψη!
Υρ. Έλα μωρή αρρώστια εσύ!
Έλα μωρή τρέλα να κάνουμε ένα σπίτι ρημαδιο!
Έτσι και σε προλάβω Αθήνα
Από 90 πήγα 87
Εσύ θα με αφήσεις 70!!!
Είδα ότι θα είναι Μάιο στο γκλάμουρ η αρρώστια η μεγάλη!!!Τι ήπιες πρωινιατικο . Θέλω και εγώ!
Ποια η Κελυ?Είδα ότι θα είναι Μάιο στο γκλάμουρ η αρρώστια η μεγάλη!!!