kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Τα είπες όλα, προσυπογράφω!
Τα είπες όλα, προσυπογράφω!
Για να δούμε λίγο το roster :
sonya: Τα πάντα όλα
Vlada: Τα πάντα όλα
Tina : Στα προηγούμενα tour τα έσπαγε ..τώρα ....
Meggy: Ακούγονται καλά λόγια για να δούμε ...
Amina :Είμαι περίεργος εάν έχει έρθει με την ίδια όρεξη
Veronica Morre: Για έμενα είναι σαν να θελεις να πάρεις center στο Μπάσκετ και να διαλέγεις 3αρη ...
Ritta : Παραπανίσια κιλά αλλά καλή στο πρόγραμμα
Kristina : Ευχαριστώ δεν θα ψωνίσω
Danni: Ευχαριστώ δεν θα ψωνίσω
Τα παραπάνω σχόλια είναι υποκειμενικά ....οποίος θέλει δοκιμάζει και ενημερώνει
Amina :Είμαι περίεργος εάν συνεχίζει με την ίδια όρεξη..
Veronica Morre: Για έμενα είναι σαν να θελεις να πάρεις center στο Μπάσκετ και να διαλέγεις 3αρη ...
Κορυφή η Τίνα τι να λέμε τώραΤην Τίνα δεν την είχα πάρει στα προηγούμενα tour της.
Σε αυτό που την τιμησα, εμένα μου φάνηκε πολύ καλή, και έκανε τα πάντα για να με ικανοποίηση. Ίσως παλιά να ήταν καλύτερη, δεν ξέρω.
Αν έδινε κώλο,θα ήταν TOP!!!
Την Τίνα δεν την είχα πάρει στα προηγούμενα tour της.
Σε αυτό που την τιμησα, εμένα μου φάνηκε πολύ καλή, και έκανε τα πάντα για να με ικανοποίηση. Ίσως παλιά να ήταν καλύτερη, δεν ξέρω.
Αν έδινε κώλο,θα ήταν TOP!!!
Κορυφή η Τίνα τι να λέμε τώρα
Θα συμφωνήσω, ακριβώς ίδια εμπειρία και τo έχω γράψει, "The Sound Of Silence".Εμφανίσιμη και ευγενική αλλά πολύ μαζεμένη κ σε κάνει να νιώθεις άβολα κ με καμία διάθεση για να γαμήσεις.
Όταν κάθεται απέναντί σου,στην άλλη άκρη του κρεβατιού σαν ξένη στο ημίχρονο(δεν υπήρξε δεύτερο μπαλάκι,αφού δεν πλησίαζε καν) δεν είναι κ το πιό ευχάριστο,αυτό που περιμένεις από ένα έσκορτ..
Στον αντίποδα η Vlada. Απίστευτη ενέργεια, σα νυμφομανής κάνει. Με τράβηξε έξω από μπάνιο με τα νερά. Μια ώρα καταιγιστική, δεν υπάρχει διάλλειμα. Άλογο κούρσας, όχι περιπάτου. Για αυτούς που είναι σε επικίνδυνη ηλικία, το υπογλώσσιο απαραίτητο ...
Εμφάνιση καλή, δε θα σε απογοητεύσει, όχι σούπερ. Σούπερ είναι στα υπόλοιπα.Άρα Vlada δαγκωτό; Γιατί κι από εμφάνιση φαίνεται σούπερ, αν έχει και τέτοια συμπεριφορά, να σπεύσουμε
Amina :Είμαι περίεργος εάν συνεχίζει με την ίδια όρεξη..
Και συμπληρώνω,
Bella : Μακρυά...
Την συνάντησε φίλος, που δεν γράφει στο site, και ήταν μαύρα χάλια.Όχι ρε φίλε... Γιατί; Και την είχα σταμπάρει... Χαμένα λεφτά το μωρό;
Αυτή αν φαίνεται έτσι στις photos δεν θέλω καν να φανταστώ πως θα είναι στην πραγματικότητα.
Την συνάντησε φίλος, που δεν γράφει στο site, και ήταν μαύρα χάλια.
Τον συγκεκριμένο τον εμπιστεύομαι απόλυτα γιατί έχουμε τα ίδια γούστα.
Εγώ δεν την συνάντησα, αν την είχα δει θα έβαζα κριτική. Στην προκειμένη περίπτωση το δίνω σαν έγκυρη πληροφορία.
Αν έχει πάει κάποιος ας γράψει κάτι παραπάνω.
Στον αντίποδα ηVlada.- Sonya - Απίστευτη ενέργεια, σα νυμφομανής κάνει.Με τράβηξε έξω από μπάνιο με τα νερά. Μια ώρα καταιγιστική, δεν υπάρχει διάλλειμα. Άλογο κούρσας, όχι περιπάτου. Για αυτούς που είναι σε επικίνδυνη ηλικία, το υπογλώσσιο απαραίτητο ...
Θα συμφωνήσω απόλυτα και εδώ αγαπητέ!
Αυτή αν φαίνεται έτσι στις photos δεν θέλω καν να φανταστώ πως θα είναι στην πραγματικότητα.
Και 130, δεν στρίβετε με τίποτα εσείς μου φαίνεται. Τα τελευταία δείγματα δεν είναι καθόλου καλά. Συγκεντρωθείτε λιγάκι γιατί δεν το πάτε καλά το έργο....