geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
πλοκ ρε κ....εΆντε ρε νουμερο με τις Βραζιλιάνες από τα Lidl . Τρομπα .
πλοκ
λαδεμπορα με τις λαδοκορες σου
πλοκ ρε κ....εΆντε ρε νουμερο με τις Βραζιλιάνες από τα Lidl . Τρομπα .
Δυο δυο τα φιλαράκια .Άκου λοιπόν . Το φίλο μου που θεωρείς τον έχω σκυλοβρίσει χικιαδες φορές για τα μπάζα που πάει και πηδάει για τα λεφτά του που σκορπάει σε Β βιζιτες και για πολλά αλλα . Άσε λοιπόν σρεκακο να βλέπεις φαντάσματα και συνωμοσίες εις βάρος σου . Άντε κλαψούρισε στο glamour τηλεφωνικά και όχι εδώ δημόσια . Έχω κράξει το glamour εκατοντάδες φορές . Και το τουμπεκί οταν κλαψουρίζεις αλλου πριβέ , όχι δημόσια στο bourdela .
χτες πηγα με ουκρανηΆντε ρε νουμερο με τις Βραζιλιάνες από τα Lidl . Τρομπα .
Καλά τώρα τι λεφτά νομίζεις ότι πληρώνεις ? Δες τη παίζει από τουρίστριες στην γειτονική τριτοκοσμική Βουλγαρία και σκέψου το καλύτερα. Και στο κάτω κάτω προς τί τόση κουβέντα για το τίποτα,αν νιώθεις αδικημένος τους γράφεις στα @χίδια σου και τέλος.Το πρόβλημα είναι ότι και μπάζα πηδάμε και ξοδευουμε μια περιουσία και δεν μπορούμε να βάλουμε κράτηση αν δεν έχω κολλήτη την τηλεφωνήτρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο φίλος σου σε έβαλε?
Αφού λοιπόν εκτέθηκες και σε γράψανε σαν μεγάλος πελατης κατάλαβες και τη μαλακια που εκανες και που το έγραψες και εδώ .Δυο δυο τα φιλαράκια .
Οπου θέλω θα πάω .
Δικό σου είναι ρε μαλάκα !
Στα παπαρια μου . Ποτε δε θα πάω με οποιες πας ούτε τσάμπα. Τρομπα .χτες πηγα με ουκρανη
Αντε στη τρύπα σου οργανετο του SMM (Social Media Manager)Αφού λοιπόν εκτέθηκες και σε γράψανε σαν μεγάλος πελατης κατάλαβες και τη μαλακια που εκανες και που το έγραψες και εδώ .
Σου λεω μη κανεις έτσι δε τρέχει και τίποτα και μανουριαζεις κιόλας …. Έλα γεια σου Σρεκ μεγαλε πελάτη που δε γαμισες και κανεις σα μωρό .
Δεν με νοιάζει η Βουλγαρία οργαννετο νο2!Καλά τώρα τι λεφτά νομίζεις ότι πληρώνεις ? Δες τη παίζει από τουρίστριες στην γειτονική τριτοκοσμική Βουλγαρία και σκέψου το καλύτερα. Και στο κάτω κάτω προς τί τόση κουβέντα για το τίποτα,αν νιώθεις αδικημένος τους γράφεις στα @χίδια σου και τέλος.
καλως τονΚαλά τώρα τι λεφτά νομίζεις ότι πληρώνεις ? Δες τη παίζει από τουρίστριες στην γειτονική τριτοκοσμική Βουλγαρία και σκέψου το καλύτερα. Και στο κάτω κάτω προς τί τόση κουβέντα για το τίποτα,αν νιώθεις αδικημένος τους γράφεις στα @χίδια σου και τέλος.
Αυτά που φαίνονται εδώ είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσοστό.
Μια ολόκληρη περιουσία για άλλους.
Οπότε καλύτερα να μη τα σκαλίζουμε.
Καλά τώρα τι λεφτά νομίζεις ότι πληρώνεις ? Δες τη παίζει από τουρίστριες στην γειτονική τριτοκοσμική Βουλγαρία και σκέψου το καλύτερα. Και στο κάτω κάτω προς τί τόση κουβέντα για το τίποτα,αν νιώθεις αδικημένος τους γράφεις στα @χίδια σου και τέλος.
Να βάλω μία άλλη παράμετρο στην κουβέντα? Ας πούμε ότι το μονόωρο είναι κάποιου ευκαιριακού πελάτη ενώ το τρίωρο είναι ενός σταθερού πελάτη ακόμη και εάν η κράτηση για το μονόωρο προηγείται της κράτησης για το τρίωρο. Τι πρέπει να κάνει εκεί το γραφείο? Και για να το κάνουμε ακόμη πιο juicy, εάν υπάρχει κράτηση για τρίωρο από ευκαιριακό πελάτη και προκύπτει αίτημα κράτησης για μονόωρο από σταθερό πελάτη την ίδια ώρα, τι πρέπει να κάνει εκεί το γραφείο?
γιατι αμα ηταν απο χαστουκια (στον κωλο) συναγωνιστών σε πειραζει ρε μπροσκυ?
Σειρα προτεραιότητας το πιο δίκαιο νομίζωΓνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να τηρείται η σειρά προτεραιότητας ανεξάρτητα της διάρκειας της συνάντησης ή του πελάτη.
Φυσικά σε όλους τους κανόνες υπάρχουν εξαιρέσεις. Εγώ δεν θα είχα θέμα να ακυρωθεί συνάντησή μου για να μην χάσει η κοπέλα μια πολύωρη ή πολυήμερη συνάντηση! Θα εκτιμούσα δε εάν μου το έλεγαν ξεκάθαρα και όχι με δικαιολογίες.
Να πας Alice. Υπερμουναρος και εμπειρηΚαλησπέρα.
Η Alice είναι ή δεν είναι από τη χώρα των θαυμάτων; Ή να πάω στην Eva;
Να πας Alice. Υπερμουναρος και εμπειρη
Το έχουν στο μενού σαν έξτρα.