Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Εσύ πρέπει να 'σαι με τη γοργόνα τέτοια ώρα!
Κατά τις 21:00...
Εσύ πρέπει να 'σαι με τη γοργόνα τέτοια ώρα!
Κολώνια μη ξεχάσεις ...Κατά τις 21:00...
Κολώνια μη ξεχάσεις ...
Κάτι μου λέει ότι θα σκίσεις σήμερα!βλου βλού κι αρώματα πάντα...
Respect για την ενημέρωση. ..μπράβοLiza λοιπόν, σα να έχεις καταφέρει πιτσιρίκι από χορό λυκείου. Άψογο κορμάκι, στήθος απίστευτο! Τώρα στο γήπεδο, φιλικό θα δείτε ...
Liza λοιπόν, σα να έχεις καταφέρει πιτσιρίκι από χορό λυκείου. Άψογο κορμάκι, στήθος απίστευτο! Τώρα στο γήπεδο, φιλικό θα δείτε ...
Τα σιδεράκια στο στόμα της που δείχνει η φώτο υπαρχουν;;Liza λοιπόν, σα να έχεις καταφέρει πιτσιρίκι από χορό λυκείου. Άψογο κορμάκι, στήθος απίστευτο! Τώρα στο γήπεδο, φιλικό θα δείτε ...
Δεν είναι τόσο έντοναΤα σιδεράκια στο στόμα της που δείχνει η φώτο υπαρχουν;;
Τα σιδεράκια στο στόμα της που δείχνει η φώτο υπαρχουν;;
Φίλε, αυτό που έγραψα μια πρώτη ανάγνωση είναι. Αν έχεις παρατηρήσει από προηγούμενες φορές, ανεβάζω κριτική μετά. Νομίζω επίσης, ότι ειδικά τα κορίτσια του Glamour, έχουν σχετικά αρκετές κριτικές που καλύπτουν διαφορετικές απόψεις.
Ναι άλλα ,μην μας τραυματίσει και το εργαλείοΑπό εμπειρία με άλλες κοπέλες φίλε.
Τα άλογα όταν τα πεταλώνουν καλπάζουν καλύτερα.
Δε το έγραψα υποτιμητικά προς εσένα, που το σύντομο αλλά ουσιώδες σχόλιο σου, αποτελεί μεχρι στιγμής τη μοναδική πηγή πληροφόρησης για τη συγκεκριμένη Το έγραψα για να τσιγκλίσω και τα υπόλοιπα μέλη που απλά μπαίνουν και δοκιμάζουν, να γράψουν κι αυτοί μια σειρά, -αν όχι για όλες- για κάποια τουλάχιστον κοπέλα που συναντούν. Δε χρειάζεται να γράφουν λίβελους κάθε φορα, αλλά ένα σχόλιο σα το δικό σου είναι το καλύτερο παράδειγμα. Έτσι θα μπορούσαμε ίσως με τη βοήθεια των μοντ, να δημιουργήσουμε ένα νήμα για κάθε κολγκερλ και τουρίστρια όπου θα συγκεντρώνονται τα σχόλια που αφορούν τη συγκεκριμένη χωρίς να συμπληρώνεται απαραίτητα κριτική με αναλυτκή βαθμολογία που κατά τη γνώμη μου μπορεί να μην αποδίδει σε κάποιες περπτώσεις τη γεύση που αφήνει στο καθένα μια συνάντηση.
Το γράφω κ στην κριτική μου. Χαμογελάει συνέχεια κ είναι πολύ γλυκιά!Αυτή η Τίνα.. ενώ έχει πολύ καλές κριτικές και όλοι λένε ότι είναι ένα χαμογελαστό πιπίνι, δε χαμογελάει ούτε σε μία φώτο.. Τελικά όσοι δοκίμασαν την προτείνουν?
Ισχύει! Μόνο που δε μιλάει ... Ασχολείται όμως.Το γράφω κ στην κριτική μου. Χαμογελάει συνέχεια κ είναι πολύ γλυκιά!
Καμία σχέση με τις σοβαρές κ απόμακρες φωτό που έχει... Από τις ΤΟΠ του γραφείου!
Πηρε κανεις την Κλεοπατρα να μας πει εντυπωσεις?