Καλά αφού ήμουν σαν βρυκόλακας με τα λόγια του πορνιδιου.
Γιατί έκατσε στο ραντεβού και δεν την έκανε από την αρχή.
Αλλά έμαθαν ότι γαμιομαστε.
Και όλα τα πεινασμένα είναι εδώ.
Οκ άι από αυτό τη σας άρεσε ύψος με τα χέρια στην ανάταση 1.50.
Στήθος σιλικόνη
Κωλος φτιαγμένος πλαστικός.
Υπηρεσίες μηδέν
Ξεπετας να πάρει τα φράγκα μόνο.
Αλλά έχει πολλούς προμοτορες το μαγαζί.Υ.Γ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΥΡΟΣ
ντάξει δε λέω... σου δίνουμε το benefit of the doubt... αλλά φωτό της Dasha βλέπουμε δικές σου όχι...
βάλε μία με καθαρά χέρια και άσπρα δόντια να την σβήσεις την συκοφάντρα!!! αχαχαχα...
επίσης αναγνωρίζουμε πως πολλές φορές τα κορίτσια λένε ότι νάναι για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους... Οπότε άκρη δεν βγαίνει καμιά... να αποφασίσουμε ποιός λέει την αλήθεια δεν μπορούμε...
κι εγώ βρέθηκα σε ένα σκηνικό πρόπερσι με άλλο γραφείο με κοπέλα που είχε διθυραμβικές κριτικές, αλλά στα πρώτα 10 λεπτά κατάλαβα πως δεν θα πήγαινε σόι το ραντεβού...
της λέω ''φεύγω δώσε μου πίσω τα λεφτά'' και δεν μου τάδινε η καριο΄λα... Παίρνω στο γραφείο και τους λέω πως θέλω να φύγω, παίρνει κι αυτή και λέει πως της μιλάω άσχημα και την απειλώ... Τσίτωσα τα πόδια κάτω και πήρα τα λεφτά μου με αποτέλεσμα για το υπόλοιπο της ημέρας να δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα από τους νταβάδες του γραφείου... βλέπεις για τα 10 λεπτά που κάθησα θέλαν να κρατήσουν 100 ευρώ οι τσίπηδες...
Δεν έχω ξαναψωνίσει από το γραφείο αυτό εννοείται... Μαύρο καράμαυρο...
Σε συμβουλέυω πως αν από το γκλαμουρ σου υποσχέθηκαν έκπτωση στο επόμενο ραντεβού τότε μάλλον αναγνωρίζουν πως υπάρχει μια κάποια δόση αλήθειας στα λέγόμενα σου ως προς την ώρα αναχώρησης της Dasha... πάρε την έκπτωση και προχώρα στην επόμενη...
Γεγονός είναι πως στις πάμπολες θετικές κριτικές της Dasha προστέθηκε μια αρνητική... γεγονός επίσης είναι πως και η δικιά σου αξιοπιστία τίθεται πλέον σε αμφισβήτηση...
εγώ θα έλεγα Πάμε γι' άλλα...