Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 28.246
Φήμες λένε ότι κυκλοφορεί και φωτό ντοκουμέντο.Λένε επίσης ότι βάζεις μάσκα στα ματια κ πιπωνεις χωρίς να βλέπεις τη γκομενα . Προμοτορα Ε προμοτορα
Φήμες λένε ότι κυκλοφορεί και φωτό ντοκουμέντο.Λένε επίσης ότι βάζεις μάσκα στα ματια κ πιπωνεις χωρίς να βλέπεις τη γκομενα . Προμοτορα Ε προμοτορα
μονο μια;;;;;Φήμες λένε ότι κυκλοφορεί και φωτό ντοκουμέντο.
Μια άλλη φήμη επίσης λέει ότι σε ρωτάνε γιατί μάσκα κ λες ήρθα για να παίξουμε το πιπα-τυφλόμυγα .στην σταση Σονιας ρε στην Αλεξανδρας το πολυ πολυ να συναντησεις καμια ανεργη ηθοποιο που κατεβαινει ποδαρατο απο οντισιον απο την κυψελη
οχι βιζιτα 20ετων των 300 ευρω την ωρα
αυτες μονο βιεννη
παλιο τενεκε ξεγανωτε
ε τι να κανουμεΜια άλλη φήμη επίσης λέει ότι σε ρωτάνε γιατί μάσκα κ λες ήρθα για να παίξουμε το πιπα-τυφλόμυγα .
Έχεις μαλλι όμως που φυσάει τρομάρα σου . Μάζεψε τα αγελοπαιδα κ ύπνο ρε τρομπα .ε τι να κανουμε
εγω μονο πιπες μπορω
δεν ειμαι φιτ νεαρος μεσηλιξ να γαμαω κομπρεσερ παρεα με φιλαρακια
τον εχω μικρο και θα με κορϊδευουν μετα
οποτε τους φοραω μασκα
την εβαλα την περουκα να στεγνωσειΈχεις μαλλι όμως που φυσάει τρομάρα σου . Μάζεψε τα αγελοπαιδα κ ύπνο ρε τρομπα .
δεν γραφουν και οι βιζιτες του ματζικ να πει σε καμια ποσο ομορφη και γλυκια ειναι γαμωτημ' αυτά και μ' αυτά τον έχετε διώξει τον Βιεννέζο από το νήμα...
κάθεται σε ένα τραπεζάκι μόνος και τσιμπολογάει μια ζάχερ τόρτε περιμένοντας μπας και περάσει καμιά γνωστή βίζιτα να την κεράσει κάνα σπριτς...
αλλά πού...
Η κιαρα με την φίλη της την Κατερω θα ξανά έρθουνε τον Αύγουστο... Άστα ζει ένα δράμα.δεν γραφουν και οι βιζιτες του ματζικ να πει σε καμια ποσο ομορφη και γλυκια ειναι γαμωτη
Τι ? Ένα βράδυ που βρέχε που βρεχε μονότονα ? Καμία δε πέρασε τυχαία ?μ' αυτά και μ' αυτά τον έχετε διώξει τον Βιεννέζο από το νήμα...
κάθεται σε ένα τραπεζάκι μόνος και τσιμπολογάει μια ζάχερ τόρτε περιμένοντας μπας και περάσει καμιά γνωστή βίζιτα να την κεράσει κάνα σπριτς...
αλλά πού...
καποια μερα το ξερει καλα θα γυρισει ξανα θα του πει πως μετανιωσεΤι ? Ένα βράδυ που βρέχε που βρεχε μονότονα ? Καμία δε πέρασε τυχαία ?
ολες τις θυμασε εσυΗ κιαρα με την φίλη της την Κατερω θα ξανά έρθουνε τον Αύγουστο... Άστα ζει ένα δράμα.
Έχω μνήμη καμήλας, τι να κάνουμε;ολες τις θυμασε εσυ
Αγελοπαιδο κ εσυ .Έχω μνήμη καμήλας, τι να κάνουμε;
μου θυμισες μια Καμηλα που γαμαγα εγγλεζα στα νιατα μουΈχω μνήμη καμήλας, τι να κάνουμε;
FC Geroksouriakos AstirΑγελοπαιδο κ εσυ .
Καμίλα ρε μαλακα. Καμήλα πάει το μυαλό του άλλου στο ζωντανό.μου θυμισες μια Καμηλα που γαμαγα εγγλεζα στα νιατα μου
ονομα και πραγμα
Γιατί τώρα γαμας καμία σοβαρή γκομενα ?μου θυμισες μια Καμηλα που γαμαγα εγγλεζα στα νιατα μου
ονομα και πραγμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
FC Geroksouriakos Astir
μου θυμισες μια Καμηλα που γαμαγα εγγλεζα στα νιατα μου
ονομα και πραγμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
FC Geroksouriakos Astir
FC Geroksouriakos Astir palace vouliagmeni
αυτο ειπα κι εγω ρεΚαμίλα ρε μαλακα. Καμήλα πάει το μυαλό του άλλου στο ζωντανό.
μπα καμμιαΓιατί τώρα γαμας καμία σοβαρή γκομενα ?