Έχει ενδιαφέρον όταν συναντάς μια κοπέλα με αντικρουόμενες κριτικές γιατί δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις! Συνάντηση λοιπόν με την Olivia και διαπίστωσα ότι όλοι έχουν δίκιο. Χτυπάω την πόρτα και μετά το γνωστό παιχνιδάκι με το κρυφτό πίσω από την πόρτα, συναντάω μια πολύ όμορφη κοπέλα ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Στην αρχή ήταν αμίλητη, ανέκφραστη και μάλλον μελαγχολική. Σκέφτομαι καλά να πάθω, τα έχουν πει οι συνάδελφοι. Αποφασίζω να καθήσω και αρχίζω κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος. Σε κάποια στιγμή αρχίζει να χαμογελάει και το όμορφο προσωπάκι της πραγματικά έλαμψε. Απλά το χαμόγελο δεν στο χαρίζει πρέπει να το κερδίσεις. Μετά το απαραίτητο φρεσκάρισμα με περίμενε μόνο με τα εσώρουχα . Αρχίζω σιγά-σιγά την εξερεύνηση του νεανικού κορμιού της και ανταποκρίθηκε με πολύ ωραία γλωσσόφιλα.
Πανέμορφο πρόσωπο με καταπληκτικά μάτια και άψογο μινιόν σωματάκι, όλα στο φυσικό χωρίς tattoo. Κλασάτη, περιποιημένη, πεντακάθαρη, με άρωμα που σου μένει ως επίγευση για να θυμάσαι τις στιγμές που έζησες.
Συνεχίζουμε στο κρεβάτι όπου ακολούθησε ένα πολύ GFE sexακι με εναλλαγές στάσεων χωρίς μα και μου. Δεν είναι επαγγελματίας με τυποποιημένο πρόγραμμα και γι΄αυτό δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αλλά ακολουθεί χωρίς να δυσανασχετεί, προσπαθεί όμως με τον τρόπο της να σε κάνει να περάσεις καλά. Όπως έχω ξαναγράψει αυτές τις περιπτώσεις προτιμώ. Είναι αρκετά στενή και μερικές φορές δυσκολεύεται αλλά το προσπαθεί. Πολύ καλά Αγγλικά για να περάσει το διάλειμμα. Δεν κλέβει χρόνο και εκτίμησα ότι μόνη της ξεκίνησε το δεύτερο γύρο. Αν και ήμουν έτοιμος με αυτό το πλασματάκι δίπλα μου, επειδή είχα περάσει τόσο καλά, της είπα ευγενικά "better next time" όπως μου είχε απαντήσει η φίλη της όταν εγώ είχα κάνει κίνηση για δεύτερο γύρο.
Bottom line: η Olivia είναι μια γλυκύτατη next door νεαρή γυναίκα και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα εάν την προσεγγίσεις προσεκτικά και δεν έχεις απαιτήσεις PSE.