Αλλού πήγε το μυαλό μου...
Δεν το περίμενα από τη συγκεκριμένη
Δεν το περίμενα από τη συγκεκριμένη
και εσυ ησουν ο Γκουφη της;Η Valeria είναι κλασική περίπτωση ασχημομούρας. Κλάραμπελ φάση. Ήμουν από τους πρώτους που την συνάντησαν στο τουρ της και ως πεντάχρονο κι εγώ το είχα πει μόνο στους φίλους μου
Η Valeria είναι κλασική περίπτωση ασχημομούρας. Κλάραμπελ φάση. Ήμουν από τους πρώτους που την συνάντησαν στο τουρ της και ως πεντάχρονο κι εγώ το είχα πει μόνο στους φίλους μου
Για να λέμε και κάτι καλό όμως ... από κορμί σκίζει.
κάτι μου θυμίζει πάντως αυτό το κορίτσι
Έχει έρθει το καλοκαίρι με τις ίδιες ακριβώς φωτόκάτι μου θυμίζει πάντως αυτό το κορίτσι
ειδικά σε αυτήν την φωτό
πρέπει να έχει ξαναέρθει
και άνοιξαν νέο προφίλ ; να μου πεις η πρώτη φορά είναι, μήπως έχεις βρει το παλαιό; γιατί με αυτό το όνομα μάλλον δεν είχε έρθει .Έχει έρθει το καλοκαίρι με τις ίδιες ακριβώς φωτό
Αν γυρίσεις πίσω σελίδα 1495και άνοιξαν νέο προφίλ ; να μου πεις η πρώτη φορά είναι, μήπως έχεις βρει το παλαιό; γιατί με αυτό το όνομα μάλλον δεν είχε έρθει .
ασε ρε ψευτητο είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic
@geroksouras έχεις Την εκτίμηση μου. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι σαν και σένα στις μέρες μας@Elganador φιλε πολλα respect
αυτο τιποτα αλλο
κι αν καποιος σε αμφισβητισει να ερθει να μου το πει εμενα
Το τρωει το φαι της αυτη
Το τρωει το φαι της αυτη
Είναι ότι πρέπει για τον Γεροκσούρα ...
Περίμενε και θα σκάσει κριτική σε λίγο.
Έχει τα μαγουλακια της και είναι καυλοραπανο.
Ολοι οσοι εχουμε συναντησει call girls καποια (η καποιες) εχουμε ξεχωρισει ειτε απο το glamour ειτε απο αλλα γραφεια ειτε απο ανεξαρτητες...Ρε παιδιά σορυ για το άσχετο αλλά δεν έχω με ποιον να το μοιραστώ.ενω γενικά δεν κάνω επαναλήψεις αυτή η ντασα τι ωραίο μουνι. Και ωραι πίσω τρύπα και ωραίο τυπακι και τρομερή κωλαρα και μέσα σε όλα και γέλιο και καθαρή. Πολύ καυλώνω μόνο που τη σκέφτομαι.εχω κάνει 2 επαναλήψεις και όποτε πάω να πάρω άλλη την ξαναπαίρνω.πειτε μια άλλη να την ξεπερασω