crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
Πραγματική νέα άφιξη ή επανεμφάνιση;
Από το υπάρχον roster με καλά Αγγλικά θα μπορούσα να συστήσω Alisa2 και Lili.Μπορείς να αναφέρεις ποιες;
Για Νεα άφιξη την βλέπωΠραγματική νέα άφιξη ή επανεμφάνιση;
Πιπινακι η μικρή Tanya που μας ήρθε για πρώτη φορά από ότι φάνηκεΤο ένστικτο μου έδειχνε Tanya και με την δεύτερη προσπάθεια την πέτυχα. Είχα την περιέργεια για το τι θα συναντήσω γιατί δεν υπήρχε καμία κριτική ή σχόλιο αλλά το ένστικτό μου δεν έπεσε έξω.
Πολύ νεανικό προσωπάκι αλλά υποδεέστερο των φωτογραφιών. Το επαγγελματικό μακιγιάζ και το photoshop έκαναν πάλι θαύματα. Λίγο κοντούλα με καλλίγραμο σωματάκι, σφιχτό, με στητό κωλαράκι, όπως αρμόζει στην ηλικία της, και πλούσια φυσικά βυζάκια λίγο όμως νερουλά. Ηλικία πολύ κοντά στην αναγραφόμενη και πολύ γλυκιά, δυστυχώς με φτωχά Αγγλικά.
Amateur πιπινάκι από Ρωσσία, έκανε ό,τι μπορούσε για να καλύψει την αδυναμία επικοινωνίας, στο κενό χόρευε, τραγουδούσε, λυκνίζονταν, ήταν φανερό ότι ήθελε να ευχαριστήσει.
Στα του αγώνα ήταν φανερή η έλλειψη επαγγελματισμού, συμπεριφέρονταν σαν να ήταν με τον γκόμενο της που τον γουστάρει και ήθελε να τον ευχαριστήσει, χωρίς μα και μου. Καλοσχηματισμένο νινάκι πολύ στενό, αν και ζορίζονταν λίγο δεν είπε τίποτα συνέχισε να σφύγγεται και να χαμογελά! Στα συν επίσης τα πολύ ωραία φιλιά και το ενδιαφέρον μασάζ στο διάλλειμα.
Αναναζωογονητική συνάντηση με ένα γλυκό πιπινάκι που αν είχε λίγο καλύτερο προσωπάκι και Αγγλικά θα ήταν επικίνδυνα ερωτεύσιμη.
Πιπινακι η μικρή Tanya που μας ήρθε για πρώτη φορά από ότι φάνηκε
Θα πρόσθετα και KellyΑπό το υπάρχον roster με καλά Αγγλικά θα μπορούσα να συστήσω Alisa2 και Lili.
Με ενδιάμεση στάση σε άλλη χώρα παραμένουν οι κανουλες ανοιχτέςΤι μας κάνεις Putin, έκλεισες τις κάνουλες !
Το κρύο το συνήθισα θ' αντεξω και τα χιόνια
χωρίς Ρωσικό πιπίνι πως θα βγάλω το χειμώνα !
Είμαι ανάμεσα σε RITA η dasha ποια λέτε
AlisaΠοια να φανταστώ;
Σωστά για όλα υπάρχουν λύσεις, αλλά τα εμπόδια και οι δυσκολίες περιορίζουν τις προσελεύσεις, ενώ θεωρώ υπάρχει ζήτηση !Με ενδιάμεση στάση σε άλλη χώρα παραμένουν οι κανουλες ανοιχτές
Αγαπητέ θεωρώ δεν είναι σωστό να στοχοποιούμε κοπέλες! Κάποιοι πέρασαν πολύ καλά, με βάση τις κριτικές της, συνεπώς έχει το κοινό της!Valeria με κλειστά μάτια ...
Σωστά για όλα υπάρχουν λύσεις, αλλά τα εμπόδια και οι δυσκολίες περιορίζουν τις προσελεύσεις, ενώ θεωρώ υπάρχει ζήτηση !
Εννοώ δυσκολίες στην έκδοση και περιορισμένης διάρκειας ταξιδιωτικά έγγραφα (visa), μη απευθείας πτήσεις, ...Τι εννοείς σαν εμπόδια;
Αγαπητέ θεωρώ δεν είναι σωστό να στοχοποιούμε κοπέλες! Κάποιοι πέρασαν πολύ καλά, με βάση τις κριτικές της, συνεπώς έχει το κοινό της!