Γιατί δεν είναι καλά η ομάδα...Γιατι ρε σειρούλα το λες αυτό?
Και γιατί οι τωρινές γενιές ποδοσφαιριστων αντί να τους καυλώνει το Καραϊσκάκη, τους αγχώνει περισσότερο...
Γιατί δεν είναι καλά η ομάδα...Γιατι ρε σειρούλα το λες αυτό?
Διότι είναι παίχτες μικρού διαμετρήματος ή πιτσιρικάδες!Γιατί δεν είναι καλά η ομάδα...
Και γιατί οι τωρινές γενιές ποδοσφαιριστων αντί να τους καυλώνει το Καραϊσκάκη, τους αγχώνει περισσότερο...
Είναι παίχτες που δεν έχουν καμία σχέση με Ολυμπιακό.Διότι είναι παίχτες μικρού διαμετρήματος ή πιτσιρικάδες!
Λεγεώνα των Ξενων! ΜισθοφόροιΕίναι παίχτες που δεν έχουν καμία σχέση με Ολυμπιακό.
Ούτε ψυχολογικά ούτε νοιώθουν τίποτα έντονο για τη φανέλα.
Όχι αλλα οι πλανήτες μας συναντήθηκαν μεσάνυχτα κ κάτι . Για να μη σου πω ότι μου παρήγγειλε τ αιδονι με το πετροχελιδονι.Τελικά μόνο εσυ με καταλαβαινεις . Πήγαινε σε παρακαλώ κ πες μου το ζωδιακό της κύκλο . Thanks .Ισχύουν οι φωτογραφίες ?
Την έχεις συναντήσει ???
Οι 9 στους 10Λεγεώνα των Ξενων! Μισθοφόροι
Χρόνια τώρα! Εγώ έτσι κια αλλιώς είμαι του μπάσκετ!Οι 9 στους 10
Ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος.Χρόνια τώρα! Εγώ έτσι κια αλλιώς είμαι του μπάσκετ!
Ναι ρε φίλε αλλα στο μπάσκετ βλέπουμε Ελληνες ή έστω ανθρώπους που έχουν μια σχέση με τη χώρα και με την καλύτερη ομαδα σε αυτήν. Γιαυτό και διακρινόμαστε! Είναι θέμα πολιτικής!Ο Ολυμπιακός είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος.
Το σήμα στην καρδιά υποστηρίζουμε ακόμα και στο κέρλινγκ!!!
Θύρα 7 το κάναμε το νήμα...Ναι ρε φίλε αλλα στο μπάσκετ βλέπουμε Ελληνες ή έστω ανθρώπους που έχουν μια σχέση με τη χώρα και με την καλύτερη ομαδα σε αυτήν. Γιαυτό και διακρινόμαστε! Είναι θέμα πολιτικής!
ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΑΑΑΠΗ!!!!
να βαλει γυαλιαΜια κοινή μας γνωστή 25χρονη μου είπε ότι είμαι σαν τον μπαμπά της αλλα λίγο νεότερος!
να σαν ωρε να σαν τα νιατα πουλι μου δυο φορεςΌχι αλλα οι πλανήτες μας συναντήθηκαν μεσάνυχτα κ κάτι . Για να μη σου πω ότι μου παρήγγειλε τ αιδονι με το πετροχελιδονι.Τελικά μόνο εσυ με καταλαβαινεις . Πήγαινε σε παρακαλώ κ πες μου το ζωδιακό της κύκλο . Thanks .
εσυ κανε τις κριτικες σου πρωτα 10 και μετα παιξε μπαλα με τους μεγαλουςΘύρα 7 το κάναμε το νήμα...
???εσυ κανε τις κριτικες σου πρωτα 10 και μετα παιξε μπαλα με τους μεγαλους
που θες Ολυμπιακο και θυρα 7
για κανα αεκακι εισαι β εθνικη
να παιζει τα αεκακι στη γ εθνικηηηηη
τι εννοεις ... οτι ειναι μεγαλυτεροςνα βαλει γυαλια
Εσυ πως και δεν έκανες κίνηση...;Μοντελακι φαίνεταιΙσχύουν οι φωτογραφίες ?
Την έχεις συναντήσει ???
Ε ναι από βίτσιο άλλο τίποτα...Α δεν ξέρω τι χρεώνει αυτή... Εγώ έχω περάσει τα 50...το χύσιμο το χρεώνω όλες τις φορές...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το βίτσιο κ η μαλακια πληρώνεται φίλε μου.... Τι να κανς? Να μαλοις?