Αναφερόμενος στην παρακάτω κριτική τoυ φίλου Yorkie
όπου μνημονεύομαι και εγώ όπως και μια προηγούμενη κριτική μου για την ίδια κοπέλα.
Δεν σκοπεύω φίλε να αντιπαρατεθώ μαζί σου παρόλο που ούτε λίγο ούτε πολύ αμφισβήτησες την δυνατότητά μου να κρίνω γυναίκες και να γράφω κριτικές. Προς ενημέρωση σου είμαι πενηντάρης, έχω πάνω από 30 χρόνια στο κουρμπέτι τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλά μέρη στο εξωτερικό και τη δυνατότητα να κρίνω και να αξιολογώ γυναίκες την έχω σίγουρα πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο. Και όπως άμεσα βλέπεις και στον γραπτό λόγο μάλλον δεν υστερώ.
Παρόλο που δεν είμαι νέο μέλος και συμμετέχω αρκετά χρόνια στο site, 7 κριτικές έχω γράψει όλες και όλες σε σύγκριση με εσένα για παράδειγμα που έχεις γράψει 174. Για λόγους ενημέρωσης και για τη πλάκα μου γράφω εδώ μέσα, και σίγουρα δεν αποσκοπώ σε κάτι άλλο. Και τέλος πάντων αν εσύ η κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι οι κριτικές μου ''παραπλανούν'' φίλους του site εγώ για λόγους ευθιξίας το κόβω το ''άθλημα'' και σταματάω τις κριτικές. 7 έχω ήδη γράψει, 7 θα μείνουν, κανένα πρόβλημα.
Επί του θέματος τώρα. Η κοπέλα που εγώ συνάντησα δεν είχε ούτε ''ξεφούσκωτο'' ( όπως γράφεις ) στήθος ούτε ραγάδες. Μου αρέσει να κοιτάζω λεπτομέρειες και σίγουρα θα το είχα προσέξει. Είμαι σίγουρος για αυτό. Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι αν συναντήσαμε και οι δυο την ίδια κοπέλα ?? !!! Ιδίως υπό το σκεπτικό ότι η Karolina την επομένη ( όπως γράφεις ) έφευγε. Και αυτό γιατί δεν θέλω να αμφισβητήσω τη δική σου ματιά και κρίση.
Άλλωστε και ο φίλος Colibri που επίσης συνάντησε τη συγκεκριμένη κοπέλα και έγραψε κριτική τη βαθμολόγησε με 9 όσον αφορά το σώμα. Εγώ ήμουν πιο μετριοπαθής μια και 8 έδωσα στο σώμα. Τόσο ''λάθος'' κάναμε και οι δύο ??
Οσον αφορά τις υπηρεσίες της κοπέλας. Πολλές από τις κοπέλες του επαγγέλματος είναι με τις ώρες τους. Μπορεί να βρέθηκε σε μια άσχημη στιγμή μαζί σου και η όλη της υπηρεσία να ήταν πραγματικά χάλια. Ειλικρινά δεν σε αμφισβητώ σε αυτό. Σε τόσους έχει τύχει !!
Ομως από το να πάρεις χάλια υπηρεσία ( φόλες όλοι έχουμε φάει ) μέχρι το να σου αφήσει μια γυναίκα σημάδια στη πούτσα απο τη πίπα έχει μια απόσταση. θα πρέπει η γυναίκα να είναι και εντελώς άπειρη και εντελώς άγαρμπη. Πολύ σπάνια μια επαγγελματίας που άπειρη σίγουρα δεν είναι, είναι τόσο άγαρμπη. Η όλη συμπεριφορά όπως τη περιγράφεις προσωπικά μόνο σε φάση εκδικητικής συμπεριφοράς με παραπέμπει, η τέλος πάντων σε κατ' εξαίρεση μνημείο αγαρμποσύνης από μεριάς της και άρα σε δική σου ατυχία.
Σε κάθε περίπτωση όπως ήδη έγραψα όλοι τρώμε κατά καιρούς τις φόλες μας, περαστικά μας, και πάμε παρακάτω.
Προσωπικά και μέχρι στιγμής τουλάχιστον εγώ από το συγκεκριμένο γραφείο και από τις κοπέλες που έχω συναντήσει δεν έχω κάποιο παράπονο.