kamikaze73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 86
- Like
- 7.682
- Πόντοι
- 17.356
Έχω ακόμα την θεώρηση για Ρωσία. Με βλέπω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές με 17 βαθμούςΔυσκολάκι !
Έχω ακόμα την θεώρηση για Ρωσία. Με βλέπω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές με 17 βαθμούςΔυσκολάκι !
Έλα βράδυ, βρες κανένα καλό, και την επόμενη μέρα φύγε με απογευματινή πτήση. Τα δικά μου περάσματα είναι κουραστικά...Δίκιο έχεις εγώ λέω να σταματήσω τα περάσματα
Ημουν Κάιρο μια εβδομάδα...εκεί να δεις δροσιάΈχω ακόμα την θεώρηση για Ρωσία. Με βλέπω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές με 17 βαθμούς
ακόμα Αθήνα είναι;Τα ίδια και τα ίδια . Εχεις χαιρετισμούς από την Rony.
Λες ε; (Sharm El-Sheikh), αν είναι έτσι τραβάω προς νότια Γαλλία.Ημουν Κάιρο μια εβδομάδα...εκεί να δεις δροσιά
Εφυγε πριν απο καμια εβδομάδα! Την είδα πάντως και μου είπε χαιρετίσματα να σου ΄δωσω.ακόμα Αθήνα είναι;
Εγώ πάλι λέω για Zermatt,δροσια ησυχία και ποδήλατοΛες ε; (Sharm El-Sheikh), αν είναι έτσι τραβάω προς νότια Γαλλία.
Καλό ακούγεται, εάν υπάρχει και κανένα καλό στανταρντακι.Εγώ πάλι λέω για Zermatt,δροσια ησυχία και ποδήλατο
Εκεί ησυχία και αποχή ...επτά δρόμοι είναι όλοι και όλοιΚαλό ακούγεται, εάν υπάρχει και κανένα καλό στανταρντακι.
Θα ανέβεις matterhornΕγώ πάλι λέω για Zermatt,δροσια ησυχία και ποδήλατο
Ετσι μπράβοΚαλό ακούγεται, εάν υπάρχει και κανένα καλό στανταρντακι.
Θα ανέβεις matterhorn
Σοβαρά μιλάς ? Εγώ μέχρι το καταφύγιο. Παραπάνω όυτε με πληρωμή
Δεν έχεις και γυαλιά!Σοβαρά μιλάς ? Εγώ μέχρι το καταφύγιο. Παραπάνω όυτε με πληρωμή
Γαμησε τα! Μην πάθουμε και να καρδιακό!Δεν έχεις και γυαλιά!
Καλο βόλιΕλπίζω να γεμίσει το ρόστερ. Σας εύχομαι καλή υπομονή. Πάω να δω τι παίζει στα στενά τους Βοσπόρου για το βράδυ.
Εκεί θα φας καλά,απλα εγώ δεν πλησιάζω χρόνια τώρα γιατί είμαι απόγονος Μικρασιατών και θα δημιουργήσω διπλωματικό επεισόδιο,και αν περιμένω από τον γκαντέμη να με σώσει καλήΕλπίζω να γεμίσει το ρόστερ. Σας εύχομαι καλή υπομονή. Πάω να δω τι παίζει στα στενά τους Βοσπόρου για το βράδυ.
Υπάρχει μια πτώση στην ποιότητα / υπηρεσίες. Κάτι γιουβαρλάκια από πρακτορείο ξεκινούν από 250, και φτάνεις σε 500+ μοντέλα, με μαύρο χάλι υπηρεσίες. Όσο είσαι σε 5 άστερο που μένουν ολιγάρχες είσαι κομπλέ.Εκεί θα φας καλά,απλα εγώ δεν πλησιάζω χρόνια τώρα γιατί είμαι απόγονος Μικρασιατών και θα δημιουργήσω διπλωματικό επεισόδιο,και αν περιμένω από τον γκαντέμη να με σώσει καλή
γιορταζουν την 19η επετειο της Ευρωκουπσς του πειρατικου το 2004;Περιμένω ο μαλακας να ανοίξει η wall street...
Και λέω τι έγινε?
Καταστραφηκαμε?
Τα κλείσανε όλα?
4η Ιουλίου...
4 Ιουλίου το πήραμε?γιορταζουν την 19η επετειο της Ευρωκουπσς του πειρατικου το 2004;
α ρε ο μπαϊντεν εθνικη εορτη την εκανε
πως μας αγαπαει.....