Υπαρχουν δυσκολίες στις βίζες. Σε λίγο θα τις βγάλουμε γκόμενες.Θα τον πιούμε το ΣΚ δε βλεπω κίνηση στα κορίτσσσια…
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπαρχουν δυσκολίες στις βίζες. Σε λίγο θα τις βγάλουμε γκόμενες.Θα τον πιούμε το ΣΚ δε βλεπω κίνηση στα κορίτσσσια…
μας επεισες να ΜΗΝ την παρουμεΝα διευκρινήσω κάτι σχετικά με τις φωτογραφίες της Anette στο site του Glamour.
Ναι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Παρόλο αυτά η δικιά μου η γνώμη είναι ότι στη πραγματικότητα θα δείτε κάτι σαφώς ανώτερο από αυτό το ξενέρωτο ξανθό πλάσμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
Το σώμα της είναι κορυφαίο καθότι εργάζεται ως μοντέλο.
Γιαυτό και η επιθυμία της να μην φαίνονται οι φωτογραφίες της και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό και αποδεκτό.
Το σχόλιό μου αυτό απαντάει το σχόλιό φίλου συναγωνιστή σχετικά με τις παραπλανητικές φωτογραφίες του κοριτσιού.
μας επεισες να ΜΗΝ την παρουμε
Ορμα στη Μαργκο εσύ!μας επεισες να ΜΗΝ την παρουμε
αυτη καλα ξεκινησε αλλα μετα επιασε το νοημα κι αρχισε να δουλευει τον κοσμο..Ορμα στη Μαργκο εσύ!
ΜοντελοπνίχτηΝα διευκρινήσω κάτι σχετικά με τις φωτογραφίες της Anette στο site του Glamour.
Ναι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Παρόλο αυτά η δικιά μου η γνώμη είναι ότι στη πραγματικότητα θα δείτε κάτι σαφώς ανώτερο από αυτό το ξενέρωτο ξανθό πλάσμα που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
Το σώμα της είναι κορυφαίο καθότι εργάζεται ως μοντέλο.
Γιαυτό και η επιθυμία της να μην φαίνονται οι φωτογραφίες της και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό και αποδεκτό.
Το σχόλιό μου αυτό απαντάει το σχόλιο φίλου συναγωνιστή σχετικά με τις παραπλανητικές φωτογραφίες του κοριτσιού.
Αυτή θέλει την πούδρα της για να ξεκινήσει αλλα αν πάρει μπρός είναι καλή!αυτη καλα ξεκινησε αλλα μετα επιασε το νοημα κι αρχισε να δουλευει τον κοσμο..
τωρα ηρθε να βγαλει τα εξοδα των διακοπων
πολυ ουρα θα περιμενουμε εκει φιλεΑντζελινα3?
Τίνα? Εχω ακούσει καλα λόγια και για αυτήνπολυ ουρα θα περιμενουμε εκει φιλε
να δω και το μπλοκακι μουΤίνα? Εχω ακούσει καλα λόγια και για αυτήν
να δω και το μπλοκακι μου
δεν θυμαμαι ποιες εχω παρει
Εδω ρε μαλακα σου προτεινα γκόμενα που έχεις ξαναπάει και που εγώ τη γνώρισα αφού διάβασα κριτική σου πριν 18 μήνες. Θυμάμαι χαρακτηριστικα που είχες μιλήσει για πιπα "πιπιλα" και πολύ σωστα το είχες πει. Σε λίγο δεν θα θυμάσαι όυτε τι έφαγες το μεσημ'έρινα δω και το μπλοκακι μου
δεν θυμαμαι ποιες εχω παρει
ε οχι και γκομενα ρε τσαμπατζη των μπουρδελων της Χιλης
ειλικρινα ρε φιλεΕδω ρε μαλακα σου προτεινα γκόμενα που έχεις ξαναπάει και που εγώ τη γνώρισα αφού διάβασα κριτική σου πριν 18 μήνες. Θυμάμαι χαρακτηριστικα που είχες μιλήσει για πιπα "πιπιλα" και πολύ σωστα το είχες πει. Σε λίγο δεν θα θυμάσαι όυτε τι έφαγες το μεσημ'έρι
ΣΟυ ρουφάν τη φαια ουσία οι ρωσίδεςειλικρινα ρε φιλε
και που την ειδα δεν την θυμομουν
και μου εχει ξανατυχει
τελικα οι πολλες πιπες προκαλουν αλτσχαϊμερ
αυτο λες;ΣΟυ ρουφάν τη φαια ουσία οι ρωσίδες