Βαρέθηκα ήδη….έχεις δίκιο... έπρεπε να καταλάβω πως δεν τα πιάνεις αμέσως...
αΣΤΡΑΠΟΝικο έπρεπε να σε λένε...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τώρα εγώ πρέπει να απαντήσω ;Δέν τὴν ἔδωσε ὁ @Annapurna ἀλλά ἐντάξει ἐσύ εἶσαι ἡ γάτα!
Βαρέθηκα ήδη….έχεις δίκιο... έπρεπε να καταλάβω πως δεν τα πιάνεις αμέσως...
αΣΤΡΑΠΟΝικο έπρεπε να σε λένε...
Τώρα εγώ πρέπει να απαντήσω ;Δέν τὴν ἔδωσε ὁ @Annapurna ἀλλά ἐντάξει ἐσύ εἶσαι ἡ γάτα!
Εγώ πάντως είχα ξεχάσει και την υπαρξή της αν και για κάποιο χρονικό διάστημα την είχα στο facebook
τι εργαρα ηταν αυτη ρε μαγκεςςςςςς
Σταμάτησε ?Μου έλεγε ότι ήταν Ουκρανή αλλά έμενε μόνιμα ΠολωνιαΓιαυτό είπα ότι είχες γράψει και μάλιστα καλή κριτική για αυτήν και επικαλέστηκα εσένα.
Αν δεν έβαζα εσένα στη συζήτηση ο Τζορμάκας δεν θα το έβρισκε με τίποτα.
Ήσουν μάλιστα και ο "πρώτος" της.
Επίσης επίτηδες έβαλα τις φωτογραφίες της διότι δούλεψε για 2 σεζόν μόνο και μετά σταμάτησε διότι δεν της άρεσε αυτό που έκανε.
Ένα πολύ γλυκό και καλό καθημερινό κορίτσι.
Να είναι καλά εκεί που είναι.
Και είσαι και φίλος και χρήσιμος μόνο που μετά το διαζύγιο(?)τα πέρνεις λίγο εύκολαΚαι κάτι τελευταίο.
Παρακολουθώ το φόρουμ τουλάχιστον από το 2014 αν όχι πιο πριν.
Τότε δεν έγραφα για προσωπικούς λόγους.
Ο νοών νοείτω ...
Απλώς πρόσφατα αποφάσισα να γίνω ενεργό μέλος με κριτικές.
Και εγώ σου λεω ότι ναι είναι , οπως κ εγώ ο αρχιπρομοτορας .Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος σκατό-προμότορας του φόρουμ και το ξέρουν όλοι.
Μόνο εσυ κάνεις ότι δεν το ξέρεις.
Μακριά μου γύφτο !!!
Και εγώ σου λεω ότι ναι είναι , οπως κ εγώ ο αρχιπρομοτορας .
Για πες μου εσυ που κάθεσαι κ γλύφεις τα κορίτσια κ τα γραφεία τι είσαι ? Με τόσα χρόνια κ τόσες εμπειριες οπως λες οι κριτικές σου αποπροσανατολίζουν μόνο . Γενικότητες , φούμαρα κ αερολογίες για τις βιζιτες με στυλακι παρτε είναι καλο κορίτσι και το κανει από ανάγκη… και από ανάγκη αντρική εμεις θελουμε πληροφορίες αν είναι καλή μέσα . Τι κανει κ τι δε κανει .
Αλλα όταν βλέπεις τα δύσκολα λες πηγαίντε μόνοι σας Σιγα μη σας πω . Γι αυτό σε λεω κωλοτουμπα.
Όταν θα μάθεις λοιπόν τι ενδιαφέρει τους υπόλοιπους για να δώσουν τα λεφτά τους τότε να μιλας . Γιατί το forum εδώ δε ψάχνει για gentleman αλλα για υπηρεσιες από τις βιζιτες . Μη μπερδεύεσαι . Κατά τα αλλα όταν θα μάθεις να παίζεις ομαδικά , για την ενημέρωση όλων τα ξαναλέμε .άντε βάλε κανα quiz πάλι σα 5χρονο .Και εσύ γιατί απαντάς αντί του Γεροκσούρα ?
Γεροκσούρα σε λένε ?
Μήπως είσαι ο κλώνος του ???
Βρε άντε από εδώ χάμου και εσύ.
Εξυπνάκια ...
Και τα κορίτσια δεν τα γλείφω.
Απλώς είμαι ΑΝΤΡΑΣ και ξέρω να συμπεριφερθώ κόσμια ακόμα και όταν έχω απέναντί μου μια εργαζόμενη.
Εγώ πηδάω για το κέφι μου και όχι για να γράψω κριτικές ...
άρα είμαι και γω 5χρονο που έπαιξα με το quiz του;Όταν θα μάθεις λοιπόν τι ενδιαφέρει τους υπόλοιπους για να δώσουν τα λεφτά τους τότε να μιλας . Γιατί το forum εδώ δε ψάχνει για gentleman αλλα για υπηρεσιες από τις βιζιτες . Μη μπερδεύεσαι . Κατά τα αλλα όταν θα μάθεις να παίζεις ομαδικά , για την ενημέρωση όλων τα ξαναλέμε .άντε βάλε κανα quiz πάλι σα 5χρονο .
Όταν θα μάθεις λοιπόν τι ενδιαφέρει τους υπόλοιπους για να δώσουν τα λεφτά τους τότε να μιλας . Γιατί το forum εδώ δε ψάχνει για gentleman αλλα για υπηρεσιες από τις βιζιτες . Μη μπερδεύεσαι . Κατά τα αλλα όταν θα μάθεις να παίζεις ομαδικά , για την ενημέρωση όλων τα ξαναλέμε .άντε βάλε κανα quiz πάλι σα 5χρονο .
απλα τωρα μεχρι κουιζ εισαι γι αυτοάρα είμαι και γω 5χρονο που έπαιξα με το quiz του;
ολοι ειναι χρησιμοι αρκει να μενουν στο θεμα και να μην γυρνανε την κουβεντα γυρω απο τον εαυτο τουςΚαι είσαι και φίλος και χρήσιμος μόνο που μετά το διαζύγιο(?)τα πέρνεις λίγο εύκολα
θα σου απαντησω εγω γιατι μαλλον δεν ξερεις τι σημαινει προμοτοραςΚαι εσύ γιατί απαντάς αντί του Γεροκσούρα ?
Γεροκσούρα σε λένε ?
Μήπως είσαι ο κλώνος του ???
Βρε άντε από εδώ χάμου και εσύ.
Εξυπνάκια ...
Και τα κορίτσια δεν τα γλείφω.
Απλώς είμαι ΑΝΤΡΑΣ και ξέρω να συμπεριφερθώ κόσμια ακόμα και όταν έχω απέναντί μου μια εργαζόμενη.
Εγώ πηδάω για το κέφι μου και όχι για να γράψω κριτικές ...
Αυτό ακριβως ! Οι gentlemen δεν συνηθίζουν να αυτοπροβάλλονται όπως εσυ κάθε λίγο και λιγάκι .Και που το ξέρεις ότι δεν έχει gentlemen το φόρουμ ?
Επειδή δεν γράφουν ???
Σε πληροφορώ ότι το φόρουμ το διαβάζουν πολλοί gentlemen και ενημερώνονται.
Απλώς δεν σχολιάζουν για να μην τους την πέσουν κάτι τύποι σαν και εσένα.
ολοι ειναι χρησιμοι αρκει να μενουν στο θεμα και να μην γυρνανε την κουβεντα γυρω απο τον εαυτο τους
και τα λεφτα τους και το ποσο γαματοι ειναι
And…I am a gentleman in New YorkΑυτό ακριβως ! Οι gentlemen δεν συνηθίζουν να αυτοπροβάλλονται όπως εσυ κάθε λίγο και λιγάκι .
στ' αρχίδια μας φίλε...Βαρέθηκα ήδη….